Give me!!! D:

Fant en side for lenge siden mad mange kule (SKIKKELIG DYRE) og unike klær :3 Det er så mye fint der ^^ Det er lite der som koster under 1000kr, så prisene er ganske heftige. Siden heter http://www.luisaviaroma.com/, og jeg har forelsket meg i alt så mange plagg cx  Siden jeg ikke har penger og sånt til noe slikt, så kan det jo hende jeg kan klare å lage noe sånt på egenhånd da. Jeg får bare spare bildene av det jeg vil ha og prøve å gjenskape det jeg kan ^^ Det meste av det jeg har lyst på ser ganske minimalistisk ut, og at det er merket som har bestemt prisen.

Har du prøvd å gjenskape klær du har sett på nettet eller i butikken?

MeNeko^.^

                                            

Wants fra yesstyle.com 2

God kveld!

Nå har jeg vært en nye runde på yesstyle, og funnet 2 nye plagg jeg vil ha. Til sammen koster de bare 150kr! Jeg skal kanskje få kjøpt dem i morgen c: De har et veldig stort sommer-salg på nettsiden, hvor du kan få opp til 80% prosent rabatt.

 

Hooded VestLeopard Print Hooded Short Sleeve Shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har lyst på dem :D

Finner du mye du liker på yesstyle.com?

MeNeko^.^

Ny klokke?

Har så lyst på ny klokke!

Jeg har vært en smule uheldig med klokkene mine >.<. Det har nemlig vist seg at ikke alle klokker er like glade i vann cx. Akkurat nå, så sitter jeg og ser etter klokker på forskjellige nettsider. Den jeg har mest lyst på til er denne:

Stort bilde av klokken

Denne klokken har jo sin pris, men du får mye for pengene. Den ser ganske lekker ut, og den skal være ganske robust. Klokken finner du HER. Der finner du også annen informasjon om klokken.

Hva ønsker du deg akkurat nå?

MeNeko^.^

 

Sko!

Sko - Puma: Tekkies Slip On | Utsiden av skoen

Du finner skoeneHER!

Jeg liker disse skoene c: Jeg har akkurat kjøpt nye sko, men disse er fine også. De ser så fine ut. Jeg er stor fan av Puma-sko, og jeg har to par hjemme. Det holder kanskje med et par sko til hver årstid?

Vil du ha nye sko?

 

MeNeko^.^

hits