Over 200 har sett sangvideoen min! :D

Hei!

Så plutselig at 200 (mer enn det nå da) har sett sangvideoen min :3 Den begynner jo å bli litt gammel nå og jeg har blitt bedre enn det jeg var i den videoen. Hoppet nesten i taket når jeg så det. Blir ganske lykkelig over sånne småting.

Jeg har planer om å laste opp flere i fremtiden, men jeg må bare skaffe meg litt utstyret til det først.

Skal jeg lage flere?

MeNeko^.^

Kan jeg bli Sør-Koreas neste superstjerne?

Hei ^^

For en stund siden delte jeg en sangvideo med dere (FINNER DEN HER). Det jeg vil fortelle er at jeg faktisk kom igjennom første audition. Nå er det bare 2. audition igjen. Kommer igjennom den, reiser jeg til Sør-Korea nå i sommer. Hadde aldri trodd jeg skulle komme videre, men nå har jeg jo det :3

2. audition må jeg ta på webcam via noe som heter Ustream. Det kommer til å bli en rar opplevelse. Jeg tror jeg er den eneste fra Norge som har deltatt, og alle som har kommet videre i konkurransen før har vært asiatere. Får bare håpe jeg er bra nok for dem. Skal oppdatere dere når jeg vet noe mer ^^

Har du deltatt eller kjenner du en annen som har deltatt?

MeNeko^.^

!!!!!!SANGVIDEO!!!!! :D

Hei

Da har jeg laget en sangvideo. Jeg laget den for noe som heter "Superstar K5", som er ett opplegg i Korea. Vinneren blir berømt i Korea, slipper ut en plate og får kontrakt med et underholdningsprogram. Hadde vært skikkelig gøy å vinne da :3 Har alltid lurt på hvordan det er å være kjendis i utlandet XD Dette var det jeg sendte inn, og jeg håper jeg kommer videre. Kommer sikkert ikke videre da XD Er jo ikke så flink, men det skader jo ikke å prøve.

Hva synes du?

MeNeko^.^

Strangely addictive

Denne er litt søt 


Amaranthine

Hei!

Denne sangen er så fantastisk fin OuO Pappa viste meg den, og jeg ble hekta med en gang XD Har en svakhet for band med kvinnelig vokalister. Pappa har vist meg en sang fra dem før, men den var ikke noe for meg.

Hva synes du?

MeNeko^.^

Ghost remain ghost

Hei

 

Har fått fullstendig dilla på denne sangen etter at jeg hørte den en gang på utplasseringen. Jeg likte ikke henne når hun var med på "The Voice", for jeg synes hun sang så hakkete. Hun har virkelig blitt bedre. Håper hun klarer å vise norsk musikk til resten av verden. Kan jo hende at de har redigert sangen veldig mye da, men jeg liker den c:

Hva synes du om Monika May?

MeNeko^.^

Contest Entry O.O!

Hei!

 

Nå har jeg blitt med i konkurransen flyleaf har. Den går ut på at man skal covre den, og laste opp videoen på siden til flyleaf. Jeg er helt ærlig ikke fornøyd med den i det hele tatt -.- Jeg liker ikke stemmen min. Jeg vet at det er mange som sier at de ikke liker stemmen sin, og lyver om det. Det er så ille at jeg ikke kan høre meg selv hvis har spilt inn en sang, så jeg må tvinge meg til å gjøre det. Jeg har ikke selvtillit i det hele tatt når det gjelder stemmen min.

MeNeko^.^

Everybody's Fool

 

Hei! 

Jeg er en STOR fan av Evanescence, og de har så mange fine tekster. Jeg elsker sangene, fordi de er så ærlige. De skriver om temaer som folk kan kjenne seg igjen i. Denne sangen liker, fordi jeg kjenner meg ganske godt igjen. Det er ikke særlig gøy lengden å være falsk, og ikke være fornøyd med seg selv. Jeg har/hadde vanskeligheter med å åpne meg for folk. Dette har skapt problemer for meg selv og andre. Jeg har følt at jeg ikke kan stole på meg selv, og da kan det bli lett å finne frem en kniv.

Hva synes du om Evanescence?

MeNeko^.^

Hekta c:

Hei!

Jeg er en gleek, og jeg hører ofte på sanger som de har laget cover av. Denne sangen synes jeg er en av de beste, og teksten er helt fantastisk. Jeg hadde masse tårer i øynene første gang jeg hørte den. Den er så full av sannhet, og jeg kjenner meg godt igjen. Sangen har en veldig sår side som jeg liker veldig godt.

Hva synes du om sangen?

MeNeko^.^

Heavy Prey

God morgen alle sammen c:

Jeg tenkte å starte dagen med å dele sangen som har sugd seg fast i hodet mitt. Det er vokalisten til Flyleaf som synger den, og sangen ble brukt i den nyeste Underworld-filmen. Jeg elsker de filmene :D Filmene har et gotisk preg over seg, og de handler om kampen mellom varulver og vampyrer.

Hørt sangen før?

Har du sett Underworld-filmene?

MeNeko^.^

hits