De kakene jeg er mest fornøyd med

Hei c:

Jeg ble spurt om å vise de kakene jeg er mest fornøyd med av de jeg har laget. Det er desverre en jeg er superfornøyd med, som jeg ikke fikk tatt bilde av .-. men det går jo fint c:

Denne kaken brukte jeg en god del tid på, for det er 6 sommerfugler på den. Den kunne vært bedre, men jeg er fornøyd.


Denne vant jeg skolens konkurranse med :3Strawberry shortcake c:


Den aller første marsipankaken jeg har laget. Denne lagde jeg når jeg var utplassert på Baker Jørgensen i slutten av 10.klasse. Jeg fikk en 6'r på kaken av de som jobbet der, og da ble jeg veldig glad ^^

Hvilken liker du best?

MeNeko^.^

Strawberry Shortcake ^^

Î dag har stemoren min bursdag, så jeg lagde Strawberry Shortcake. Kaken er populær i Japan, og den blir laget til alle anledninger. Stemoren min elsker jordbær, så da tenkte jeg å slå to fluer i en smekk.

Oppskriften fungerte veldig fint, men du burde doble den siden kakeformene er mindre i Japan. Selv om jeg doblet oppskriften, så trengte jeg ikke å doble steketiden så pass på! I steden for å dynke kaken med vann og sukker, så brukte jeg sprite. Du kan bruke nesten hva som helst til dynk!

Mitt resultat c:

Har du hørt om kaken før?

MeNeko^.^

Japanstyle carrot cake

 

Hei!

Nå har jeg bakt en gulrotkake, med en oppskrift fra en kul japansk dame som har mange gode oppskrifter. Den ble litt lav, men den smakte veldig godt. Grunnen til at den ble så lav, er fordi at de har litt mindre former i Japan enn her hjemme i Norge. Det som gjør denne kaken forskjellig fra andre, er det at den har ingefærpulver, tørket frukt og valnøtter. Oppskriften er i utgangspunktet sukkerfri, men det går også ann å bruke vanlig sukker (90g).

Hvilken kake liker du best?

MeNeko^.^

Hva skal jeg lage denne gangen?

Hei?

Nå har det vært en stund siden jeg har laget et innlegg i denne kategorie, men nå er det på'n igjen. Denne gangen skal jeg lage noe som er ganske typisk kina, som mange sikkert har smakt og hørt om. Denne retten, er en av de rettene som jeg liker best. Jeg har aldri laget det selv, men det er så godt. Jeg fant ut av at jeg måtte prøve det. Jeg skal ikke si noe om hvilken rett det er, men dere kan prøve å finne det ut selv. Husk at jeg har spørsmålrunde, som dere kan finne HER! Oppskriften bli lagt ut i morgen.
Hva tror du det kan være?

 

MeNeko^.^

Chicken Teriyaki

Dette er en tradisjonell japansk rett som du kan få servert på mange restauranter men denne er bedre!

 

Denne oppskriften holder til to kyllingfileter

Ingredienser
- 3 sp sukker
- 4 sp soyasaus
- 1 sp vann
- 1/2 fedd hvitløk
- matolje
- litt salt og pepper

1. Bland sammen sukkeret, soyasausen og vannet.

2. Kutt opp kyllingen i 1 cm tykke strimler.

3. Finhakk hvitløken, og fres den i pannen med litt olje til den er gylden.
4. Stek kyllingen hvit, ta på ønsket mengde av salt og pepper.
5. Rør godt i sausen, og hell den oppi pannen sammen med kyllingen.


6. La sausen koke inn og glasere kyllingen, og når all sausen nesten er borte er det tid for å servere. Pass på å slik at det ikke svir seg!

 

Har du lyst til å prøve den?

 

MeNeko ^.^

Neko's Kitchen morgen!

Ohayo!

I morgen er det tid for "Neko's Kitchen", hvor jeg skal lage asiatisk mat. jeg gleder meg masse, og jeg er sikker på at det kommer til å bli kjempegodt. Alt er handlet inn, bortsett fra et par småting som jeg skal handle i morgen på Saigon (Saigon er den nærmeste asiatiske butikken der jeg bor). Jeg kommer til å legge ut både oppskrift og bilder. Å røpe retten jeg skal lage vil jeg ikke gjøre, for da blir det ikke noe spennende. Men det jeg kan si at det blir en tradisjonell japansk rett, som jeg har ventet lenge med å prøve.
Et bilde av hva jeg skal lage!

Noen som klarer å gjette hva det er?

 

MeNeko ^.^

hits