Shopping on the internet ^^

Hello c:

For noen dager siden fikk jeg et slikt gavekort jeg kan bruke på nettet, og nå har jeg allerede fått handlet litt. 

Disney Stitch case for Samsung Galaxy S II S2

Er så spent på hvordan de linsene ser ut OuO. Har ikke funnet et bilde av noen som har dem på. Jeg kan sikkert lage en produkanmeldelse om de linsene hvis dere vil. Dekselet har jeg ønsket meg i evigheter, og nå hadde jeg endelig penger til å kjøpe det ^^

Har du sett de linsene før?

MeNeko^.^

 

Kawaii OuO

Haha cx Skjønner godt hva hun mener...

Hva synes du?

MeNeko^.^

Stress stress gå din vei!

Hei!

Sorry for at jeg har vært borte så lenge, men det har vært så mye nå både før og etter jul. Familien min har hatt planer nesten hele tiden -.- Jeg har også fått vært med kjæresten min ^^. Nå er det tid for å komme tilbake, og bare glemme julekalenderen. I dette øyeblikk har jeg lyst til å blogge som normalt, og skrive det jeg vil igjen. Det er så deilig å sitte og skrive, og få ut de følelsene inni seg.

Har du hatt mye fritid i jula?

MeNeko^.^

Julekalender 22. Desember - En sak jeg bryr meg om

 

Ulven bor i Norge den også!

I følge en artikkel på nationen.no, så er det mellom 52 og 56 ulver igjen. Norge er et stort land med et godt habitat for ulv, men så fort noen ser en frittgående ulv i Norge, så kommer det beskjed om at den må bort. Ulven er en truet art i Norge, og det er ikke mange igjen. Hvorfor skal vi ta livet av den ene ulven når det ikke er mange igjen?

I Norge har vi gjort noen tiltak for å ta vare på ulven. Vi har ulv som blir bevart i tre forskjellige dyreparker i Norge. De parkene er Kristiansand Dyrepark, Langedrag Naturpark og Polar Zoo. Selv om ulven i parkene får stor plass og klarer seg best der, så er det best at ulven får vært ute i det fri. Ulven var i «våre» skoger først, så hvorfor skal vi jage den vekk?

På midten av 1800-tallet begynte bestanden av ulv å gå ned. Dette skyldes statlige skuddprøver på ulven og flere andre rovdyr, i tillegg var det også en ulvepest som slo til. En av de største grunnene til at ulven er borte, er frykten for ulven. Ulven har alltid blitt sett på som farlig. Den er farlig også, men er ufarlig så lenge vi lar den være i fred. Det har vandret historier over hele landet om folk som har blitt drept av ulv både voksne og barn. Ulven har også vært en stor trussel mot husdyrene.

Bestanden av ulv helt nede på 1-10 individer i Norge på 1960-tallet, og det dukket ikke opp ulver i Norge før i slutten av 1970-tallet. Bestanden klarte seg ikke så bra på grunn av innavl, så det ble sendt inn en ulv fra Russland, som ga en god økning av ulv i Norge utover 90-tallet. Bestanden sank også ned igjen på grunn av tyvjakt, og på grunn av verning av husdyr.

I en artikkel på vg.no står det at 70-80% av befolkningen ønsker å ha ulv i Norge. Når man ser at det er en så stor del av oss som ønsker ulv i Norge, så er det rart at det ikke blir gjort noe med. Det er også rart at så mange vil skyte en ulv så fort de ser den.

Det er synd at ulvene angriper de uskyldige bøndenes husdyr, men de må da være mulig å sike dyrene bedre enn å sette opp et 1 meter høyt gjerde rundt dyrene og håpe at ulven ikke klarer å komme seg inn. En ulv er sprek og smart, så den vi alltid finne en vei inn.  Det blir som å plassere en tallerken med biff, fløtegratinerte poteter og stekte grønnsaker foran en som er veldig sulten. Å jakte er en naturlig del av ulven, og alle trenger mat. Ulver er et rovdyr som er avhengig av kjøtt. Bøndene får til og med erstatning for de dyrene de mister. Det koster for bøndene å verne dyrene sine, men hva koster det å miste en sau?

Hvis en art blir borte kan det gå fint, men så forsvinner enda en og kanskje en til. Man kan se på dette som en murvegg, hvor hver art er en murstein. Det går greit hvis 1 eller 5 forsvinner, men hva hvis det forsvinner så mange at veggen begynner å briste? Alt i naturen har sin plass og sin oppgave

Det nytter ikke å skyte alle ulvene man ser, når folk klager på at det er få igjen. Hvis målet er å ta vare på ulven i Norge, så må vi ta vare på de som er igjen og bidra til å øke bestanden. Løsningen er ikke å sperre inne de ville ulvene, men de må få den plassen de trenger. Naturreservater uten gjerder er en mulighet, for da får ulven den plassen den trenger til å jakte og bli del av en flokk.

  

Kilder;

-          http://www.nationen.no/2012/02/17/rovdyr/ulv/rovdata/ulvekull/norge/7258479/

-          http://no.wikipedia.org/wiki/Vanlig_ulv#Ulven_i_Skandinavia  

-          http://vgd.no/samfunn/miljoe-og-klima/tema/67535/tittel/ulvens-historie-i-norge-og-fram-til-dagens-situas

-          http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10071217b

 

Hva mener du er riktig?

MeNeko^.^

Julekalender 21. Desember - My Vlogs So Far

Hei!

I'm still alive ^^ Tenkte jeg skulle lage en liste med alle mine mine vlogger så langt;

1.

2.

3.

4.

5.

Det er så flaut å se dem igjen, men minner er minner cx

MeNeko^.^


Julekalender 20. Desember - Q&A Ijimekko

blogger du les? Leser alle på vennelisten min og den er stor O.O...

kor mange fargar har du hatt på håret? bildar? ^^Jeg har bare hatt blondt, brunt og svart. Kan legge ut bilder i et eget innlegg once in the future c:

fav anime ? Pandore Hearts, Loveless og Black Butler

fav manga? Pandora Hearts, Rave og Dragon Ball

beskriv d sjøll i 5 ord ! ;3 Kløne, dagdrømmer og random

MeNeko^.^

Julekalender 19. Desember - Q&A Inger

-hva inspirerer deg? - Terry Terata, mariusqkun, Amy Lee, Ke$ha, Lacey Sturm. Aquamrin, anime, Tumblr og random bilder jeg snubler over c:

-hvorfor blogger du? -Jeg blogger for å kunne si mine meninger, skape bånd med nye folk også for å bedre rettskrivingen

-beskriv jenta du liker
Renate Mortensen

Hun er helt fantastisk og har så mange gode kvaliteter. Hun lyser opp alle mine mørke følelser

-jomfru? Yes, I'm a virgin.

-fav musikk? Flyleaf og Evanescence

-fav film? Er ikke helt sikker.... Liker så mange ^^

- har du snapchat? Ja det har jeg (meneko).

- har du formspring? Nei det har jeg ikke

-hva synes du om meg? :) <3 Du er en god person å prate med og du virker veldig vennlig. Har kjempelyst å møte deg en gang.

-er du sjenert? Ja, men det kommer an på humøret cx

Takk for spørsmålene!

MeNeko^.^

Korthuset falt sammen

Hei...

Denne dagen fikk ingen bra start i det hele tatt. Jeg føler meg skikkelig kvalm og tung .-. Jeg fikk nesten ikke sove i natt. Det var et eller annet som holdt meg våken. Å være våken så lenge minte meg på hva som hadde skjedd sist. Alle de vonde minnene kom tilbake, og jeg fikk dem ikke vekk. Sist gang jeg ikke fikk sove, så hadde en venn av meg dødd. Jeg visste ikke da, men jeg fikk ikke sove. Jeg følte at det er noe galt.


Jeg tror jeg er i ferd med å gå inn i en depresjon igjen... Det kommer bare plutselig. Ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg liker ikke at den kommer rett før jul, men det er noe jeg ikke kan styre. I need a hug ^^ Det hadde vært så godt med en god klem. Alle de vonde følelsene mine er på vei ut, og de må ut hvis jeg skal ha det godt igjen.

Har du sovet godt i natt?

MeNeko^.^

Julekalender 16. Desember - Q&A

Spørsmålene i dag kommer fra  kawaiipandaa:


- Favoritt faget på skolen? Tror det må bli praksis ^^

- Reisemål? Jeg har kjempelyst til å dra til Japan, USA, Østerriket, England, Kina, Vietnam, Sør-Korea og Brasil c:

- Drømmejobb? Min drømmejobb tror jeg vil være å bli konditor med et eget konditori.

MeNeko^.^

Julekalender 15. Desember - Hva har jeg gjort i dag?

Hei :D

I dag har jeg vært opptatt i hele dag. Har ikke hatt noen pauser. Grunnen er at det har vært det årlige juleverkstedet her hjemme. Det var mye kos, og mye slit. I natt kom det kjempemye snø. Mamma var helt fra seg på morgenen i dag, og hun hadde masse å gjøre. Jeg gjorde det jeg kunne, også gikk jeg frivillig ut for å måke. Mamma begynte nesten å gråte da hun spurte meg om hjelp akkurat i det jeg våknet. Mamma er jo alenemor, så jeg passer på å hjelpe med det jeg kan

Bilderesirkulering c:

Har du vært på juleverksted enda?

MeNeko^.^

hits