Julekalenderen blir slik

Hei!

Nå er 1. Desember allerede til lørdag, og jeg må forte meg å få ferdig planen for julekalenderen. På planen nå, så er det både vlogger, spørsmål og svar og oppskrifter. Er det noe mere du vil jeg skal ta med, eller noe du vil jeg skal prate om på vloggene så er det bare å skrive det i en kommentar. Jeg kommer med et grundigere oppsett når det er klart.


MeNeko^.^

 

Vanskelig å blogge .-.

Hei!

Denne uka er jeg hos min mamma, og for tiden har vi problemer med nettet. Det vil si at jeg ikke får blogget stort denne uka. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å få publisert så mange innlegg som jeg har mulighet til.

Ha en fin dag! C:

MeNeko^.^

Follow meg på instagram ^_^

Hei :D

Nå har jeg hatt instagram en stund, men jeg tror ikke jeg har fortalt det på bloggen enda? Jeg heter stitcherboy c: Er nok ikke den som legger ut bilder oftest, men jeg vil gjerne se på dine hvis du har instagram.

Har du instagram?

MeNeko^.^

Drittunge i dag ^_^

Hei :D

I dag har jeg vært ganske uskikkelig cx. Har hørt på hva lærerne mine sier, men jeg har hatt noen småfrekke kommentarer i dag ^-^. Ingen av dem kan ikke oppfattes som stygge sånn egentlig, men personene som fikk dem fortjente dem. De snakket nemlig stykt om andre c: Traff spikeren på hode et par ganger.

What can I say? I have been mean today c:

MeNeko^.^

Julegaveplaner ^_^

Bø! :D

Nå er det ikke lenge til jul, og det er vel på tide å tenke på julegavene. I år har jeg tenkt å lage en god del selv. Blant annet konfekt og andre små søtsaker. De er jo mye gøyere å gi noe man har laget selv, som man er sikker på vil spre glede. Jeg kan sikkert dele oppskriftene jeg skal bruke når jeg kommer i gang ^_^

Skal du lage noen julegaver selv?

MeNeko^.^

I hear your heart beat to the beat of the drums

Hei!

Er helt hekta på Ke$ha sin nye sang. Har egentlig aldri likt henne, men så sa det pang. Klarer ikke å slutte å høre på den OuO. Det er så gøy å spamme dere med den musikken jeg liker XD  Man kan ikke bare dømme en artist ut ifra en sang c:

Hva synes du om Ke$ha?

MeNeko^.^

 

Julekalender?

God kveld c:

Nå nærmer det seg desember. Jeg har tenkt å få til en slags julekalender. Det hadde vært gøy å få til noe slikt. Synes det er kjempegøy med julekalendere. Elsker det å kunne få en liten overaskelse hver dag ^_^. Jeg har ingen ide til julekalender selv da cx

Har du en ide til en julekalender jeg kan ha på bloggen? C:

MeNeko^.^

Søndag ^_^

Hei

Forrige innlegg var en spøk cx Skal ikke fortelle noe mere om det. I dag er det søndag, og jeg skal bruke dagen til å ordne litt på designet og få orden på rommet mitt. Har ingen andre store planer for dagen. Jeg har ikke fått gjort stort annet enn å se på film.

Hva skal du i dag?

MeNeko^.^

Singel?

Hello c:

Fetteren min er singel, og søker en make. Han er 16 år, og blir 17 i april. Han liker å gå på jakt, og han driver med skyting på fritiden. Han er blandt Norges beste skyttere i sin klasse, og har en haug med pokaler og medaljer som pryder hyllene hans.

Legg igjen en kommentar hvis du er interessert ^_^

MeNeko^.^

Pre-cast for idol

Hei!

Fikk ikke blogget i går, fordi jeg var på pre-cast for idol. Det var laaaaaang ventetid (rundt 8 timer). Vi ble til og med forsinket, for vi fant ut at det var 2 steder i Oslo som het Trondheimsveien -.-. Vi kom frem til slutt da c: I køen traff jeg Ida, som jeg var BFF med i 10. klasse cx. Hun kom desverre ikke med :c. Etter 4 timer ute, så kom jeg endelig inn. Inne var det enda mere venting. Til slutt kom jeg til rommet før jeg skulle synge.

Bilde: Du rykker stadig frem i køen c:

Tok et bilde av plakaten, siden jeg kjedet meg i køen cx

Jeg sang det jeg skulle, og tilbakemeldingen var at jeg sang bra. Det eneste var at de syntes at jeg var litt ung, og at jeg burde komme igjen neste år. Jeg ble veldig glad selv om jeg ikke kom videre, for jeg var jo ikke dårlig c:

Kjenner du noen som var eller har vært på pre-cast?

MeNeko^.^

hits