Ny vlogg?

Hei!

Jeg sitter her helt alene, og venter på småbarn jeg kan kidnappe og tvangsfore med godteri OuO (neida c:). Jeg har tenkt å lage en ny vlogg, men jeg vet ikke hva den skal inneholde -.-.  Noen forslag?

Noen forslag?

MeNeko^.^

Halloween at school c:

Hei!

I dag er det halloween, og vi ble oppfordret til å kle oss ut. Jeg ser da ut som et skrømt, og alle reagerer så morsomt når de ser meg. Jeg knabbet pappa sitt kostyme. Det er så kult. Jeg er til og med på skolen sin facebookside OuO Going to take over the world! Er ikke så kjempemange som har kledd seg ut, men jeg er en av dem. Jeg er også med i en konkurranse med noen mystiske premier som jeg ikke vet hva er cx

Bilde: Skummelt besøk på biblioteket i dag...

Damen i biblioteket måtte bare ta bilde av meg cx Følte meg litt stolt (neida cx egentlig ganske flau). Gøy å se på hvordan alle andre går kledd, selv om det ikke er mange.

Hva skal du kle deg ut som i år?

MeNeko^.^

Hva vil skje i morgen?

Hei!

Jeg er utrolig spent på hva resultatet på den jeg skal i morgen blir. It is a secret mission, so I won't say it to you. Ikke før oppdraget er utført. Det jeg skal gjøre kan endre livet mitt. Er redd for å røpe for mye, men jeg kan sikkert si noe om det i morgen c:

Do you have any secret missions?

MeNeko^.^

Designet prislapper for utsalget på skolen C:

Hei!

Nå har jeg designet prisetiketter for vårt utsalg av bakervarer. Jeg var litt usikker på reaksjonen fra de andre da jeg viste den frem, men de elsket den 'OuO. Er jo ikke alle som liker den stilen, men jeg ble overlykkelig da den ble godkjent. Jeg vant til og med over en i klassen som driver med dette c: Det er jo veldig lett å sette inn ny pris og navn på produktet.

Nå må jeg bare lage ferdig lappene for hvert produkt vi selger, og lage en lignende prisliste. So much to do OnO. Jeg må få øvd til prøven i morgen, og får skrevet ferdig noe veldig viktig.

Hva synes du?

MeNeko^.^

Falsk stemning?

Hei!

Når jeg kom hjem til pappa i dag, så virket stemningen så falsk. Alle var så "glade". Det ble helt feil for meg. Jeg tilbrakte den meste av tiden på rommet mitt, for jeg orket det ikke. Jeg følte meg nesten uvelkommen. Det verste jeg vet er å ikke føle meg uvelkommen. Tankene mine har begynt å surre om det er noe galt, eller om det bare er meg som innbiller meg noe O.O. Skjønner ikke hva jeg kan ha gjort galt... Hvis jeg har gjort noe galt, så hvorfor kan de ikke si det til meg?

Stjal et gammelt bilde fra instagram c:

Har du følt det samme? Hvordan opplevde du det?

MeNeko^.^

CoolStuff.no c:

Hei!

Jeg ville bare fortelle dere om Coolstuff.no, som er en nettside hvor du kan finne det du ikke finner andre steder. De har et stort utvalg av morsomme gaveideer, og det er verdt å ta seg en titt.

Jeg vil ha sånne message piller, så kan jeg skrive en oppmuntrende melding til mine venner når de har det tungt c: Det høres så gøy ut, og hvem vet... kanskje det hjelper. Jeg synes det er godt med en oppmuntring i blandt, og jeg har av og til bruk for noen gode ord. Det har flydd bilder over alt av dem på internett, og jeg har endelig funnet en norsk side jeg kan kjøpe dem på c: Nemlig på Coolstuff.no

 

Direktelink til produktet!

Hva synes du om min ide?

MeNeko^.^

Jeg vant OuO

Hei!

Ville bare dele med dere at jeg vant giveawayen til Hedda (http://heddahellekalland.blogg.no/). Ta dere en tur inn på bloggen hennes, hvis ikke du har vært der før! Jeg gleder meg til tingene kommer i posten. Hun tegnet til og med en kjempefin tegning D: Klarer nesten ikke vente. c: Håper du fikk mailen Hedda med den informasjonen du trenger.


Har du vunnet en konkurranse før?

MeNeko^.^


Hva vil du lese?

God kveld!

Jeg lurer på hva dere vil lese på bloggen min. Vil dere at jeg skal vlogge mer, flere oppskifter eller skrive enda en novelle? Jeg kan skrive om neste hva som helst. Dere må ikke være redde for å komme med innspill. Det er jo dere som leser bloggen min. Legg igjen en kommentar om dere er noe du kan tenke deg at jeg gjør mer av, eller om det er en sak du vil jeg skal skrive om.

MeNeko^.^

Shopping OuO

Hei c:

I går var jeg i byen og fikk shoppet litt. Jeg elsker de nye skoene mine, men de ser ut som vrengte teddybjørner cxMeNeko^.^

 

Ghost remain ghost

Hei

 

Har fått fullstendig dilla på denne sangen etter at jeg hørte den en gang på utplasseringen. Jeg likte ikke henne når hun var med på "The Voice", for jeg synes hun sang så hakkete. Hun har virkelig blitt bedre. Håper hun klarer å vise norsk musikk til resten av verden. Kan jo hende at de har redigert sangen veldig mye da, men jeg liker den c:

Hva synes du om Monika May?

MeNeko^.^

hits