Bye bye ettervekst!

Hei!

Nå har min kjære gode Renate <3 Tatt vekk etterveksten min :3 Det er godt å ha en kjæreste som skal bli frisør. Hadde aldri turt å gjøre det selv XD Er for dyrt å gå til frisøren, så da får jeg utnytte henne mens jeg kan. Neida :3 Jeg er snill med henne altså.

Bilde: Bleker mr. Blondie 󾮗😎 ER FLINK ✨

Farger du håret ditt selv?

MeNeko^.^

Happy birthday to me :D

Hei!

I dag har jeg bursdag, og jeg er 18 år! Nå er jeg endelig "voksen". Ikke det at det føles slik cx I dag skal jeg feire bursdagen min med familien min og slappe av c:

HVA SKAL DU I DAG?

MeNeko^.^

Anime anbefaling?

Hei :D

Jeg trenger en ny anime å se på. Har ikke sett på en anime på evigheter. Problemet er det at jeg er litt sær på hva jeg liker. Jeg har sett animer som Loveless, D.Gray-man, Pandora Hearts, Karneval, A Dark Rabbit Has Seven Lives og Black Butler. Jeg er glad i animer som har litt fantasy eller magi i seg, men som ikke er så sukkersøt som magicalgirl-animene.

Any suggestions?

MeNeko^.^

Update

Hei! :D

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva som har skjedd og hva som skal skje fremover :3 Siden mandag har jeg vært syk, og jeg har lugget i sengen hele tiden. Var tilbake på jobb i dag ihvertfall. Føltes ut som om jeg har vært borte i en evighet.

Nå til helgen reiser jeg til mamma og skal feire bursdagen min på lørdagen. Bursdagen min er faktisk på lørdag også ^^ Da blir jeg 18 år og kan endelig endre på hjem-adressen min til her jeg bor nå. Det skal bli deilig å komme ned på sørlandet igjen. Er litt spent på om de kjenner meg igjen, for pappa kjente meg nesten ikke igjen når han var her på lørdagen. Skal visst ha blitt litt tynnere siden sist.

Flere som har bursdag til helgen?

MeNeko^.^

Outfit of the day: Back in black

Cardigan/H&M   Belte/Bodymap   Tank/Carlings  Bukse/H&M

Hadde aldri trodd at jeg skulle turt å gå slik blant folk, men det gikk mye bedre enn forventet. Er jo egentlig ikke noe man skal bry seg om. Det viktigste er jo at man går med noe man vil gå med selv. Burde vel kanskje se at jeg har blitt tynnere når buksa jeg kjøpe for 4 uker siden er for stor cx

What do you think?

MeNeko^.^

Helg soon!!

Hei!

Nå er det torsdag, og endelig er det snart helg ^^ I helgen skal jeg inn til byen og shoppe på lørdagen, for da er det markedsdag på Karl Johan. Jeg skal også møte en god venn av meg fra sørlandet som jeg ikke har sett på veldig lenge. Denne helgen blir sikkert kos c:

Hva skal du i helgen?

MeNeko^.^

I need friends!

Hei!

Nå har jeg bodd i Oslo i snart 2 måneder, og jeg har enda ikke begynt å se etter venner. De jeg bor med er snille, men det er ikke mine type folk. De baksnakker meg sometimes. Tenkte jeg kunne starte her og spørre om det er noen av dere som bor i Oslo-området som har lyst til å bli venn med meg. Ikke vær redd for å spørr. Er egentlig ganske sjy og flau når jeg møter nye mennesker, men jeg åpner meg opp etter en liten stund.

Someone who would like to be my friend?

MeNeko^.^

Over 200 har sett sangvideoen min! :D

Hei!

Så plutselig at 200 (mer enn det nå da) har sett sangvideoen min :3 Den begynner jo å bli litt gammel nå og jeg har blitt bedre enn det jeg var i den videoen. Hoppet nesten i taket når jeg så det. Blir ganske lykkelig over sånne småting.

Jeg har planer om å laste opp flere i fremtiden, men jeg må bare skaffe meg litt utstyret til det først.

Skal jeg lage flere?

MeNeko^.^

Skumle likheter

Hei! :D

Kjæresten min (Renate) sier jeg har dukkelepper -.- Jeg er jo en voksen gutt (snart ihvertfall) , så det var vel ikke det beste jeg kunne høre :3 Babyface Har en god miks av mammas utseende og pappas utseende, så det er vel der det ligger Hun sendte meg et bilde, og jeg kan vel si at de er ganske like XD Jeg studerte bildet litt mer, også så jeg at det nesten er samme nesa og ansiktsformen. Kanskje jeg kan dra nytte av dette til et cosplay in the future XD

Ser du noen likheter?

Noen forslag til hvem/hva jeg kan cosplaye i fremtiden?

MeNeko^.^

New haircut ^^

Hei!

Da har jeg fått en ny sveis. Dere ser kanskje ikke så mye forskjell på bildet, men det er en del kortere bak også har jeg tatt en god del av luggen. Er ikke helt sikker på om jeg liker det enda -.-

Hva synes du?

MeNeko^.^

hits