Vlogg no.3 b(^.^)d

Da har jeg fått laget en vlogg til. Lyset er veldig dårlig, men vi hadde ikke lyspærer her i huset -.-

Har noen skremt deg på samme måte?

MeNeko^.^

Vær stille! :@

Hei!

I dag har jeg vært i byen og handlet litt. Da jeg kom hjem, så bestemte jeg meg for å lage vlogg. Jeg prøver så godt jeg kan, men jeg har småsøsken som ikke klarer å være stille. I går hadde jeg bursdag (Endelig 17 år), som sikkert noen av dere fikk med dere. Jeg hadde folk på besøk, og det var kjempekoselig. Til og med Renate kom (patamon.blogg.no). Det var superkoselig, og jeg håper alle hadde det fint c:


I kveld skal jeg skrive søknad, prøve en ny hudrens-tingtang, lage vlogg og laste opp en ny del fra historien min :D Nå sitter jeg og nyter iskaffe fra den nye kaffemaskinen min :F. Hadde aldri trodd at jeg hadde fått det, for det koster masse penger O.O...)

Har du lest del 1 av historien?

MeNeko^.^

 

Gutten med den blå jakka DEL 1

Gutten med den blå jakka, sto mitt i en klynge av nabobarna. Leken var satt i gang. Det startet med sisten, men gutten visste ikke at dette kom til å bli hans siste lek.  De andre barna begynte å krangle, og gutten ble med.  Kranglingen utviklet seg til slåssing. Gutten sloss mot en eldre gutt, men til slutt ble han alles fiende. Gutten ble syndebukken. Han måtte betale prisen.

De andre barna tvang ham inn i skogholtet bak leilighetene. Det var den faste straffen for den som hadde fått skylden. Han hadde vært der en gang før, og det har plaget ham for livet, men dette kom til å bli hans siste gang.

Skogholtet er et sted hvor solen aldri klarer å spre sine stråler, og som alltid er tåkete og fuktig. Lukten av mose, fyller hele skogholtet. Ingen dyr, har noen sinne klart å leve der. Trærne står tett i tett, og har en mørk livløs farge som kan minne om grønn. De står i stil til resten av skogen, mørke og livløse.

Lengre inne i skogen, har en mann med en fillete jakke akkurat fulført en deal med en kjenning av politiet. Nå var sprøytene klare til kvelden, tenkte han. Han bar alltid på en kniv, i tilfelle han kom til å havne i en slåsskamp. Mannen takket for handelen og gikk. Gleden begynte å bruse inni ham. Han visste ikke at den snart kom til å bli panikk for noe fryktelig han hadde gjort.

MeNeko^.^

Cookies :D

Har fått helt dilla cx

MeNeko^.^

Borte...

Hei!

Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke har fått blogget på lenge, og at jeg heller ikke har fått svart på spørsmålsrunden heller... Unnskyld D: Jeg har hatt litt problemer med tiden, og mangel på inspirasjon. Hele tiden min har blitt slukt av bursdag, tanker, presentasjoner og prøver. Hvis jeg hadde prøvd, så hadde jeg sikker klart å blogget. Jeg stopper heller en liten stund, slik at dere slapp noen unødvendige late innlegg. Håper dere kan tilgi meg! Nå er jeg tilbake c:

Hatt mye å tenke på i det siste?

MeNeko^.^

Fact And Friction

Denne sangen er fantastisk OuO Den har sugd seg fast i hodet mitt, og den vi ikke vekk. Jeg oppdaget bandet i dag i fritimen. Bandet heter "The Nearly Deads". De andre sangene de har er også gode, men detter er min favoritt.

Hørt om dem før?

MeNeko^.^

Meet my girlfriend! :D

Hei!

Nå tenker jeg mange av dere ble skikkelig nysgjerrige når dere så overskriften cx. Sannheten er at jeg er singel, og jeg er skikkelig lei av det -.- Unnskyld, men kjedet meg i timen. Jeg tenkte å lage en spennende overskrift. Mange av dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke har blogget på en stund. På fredagen da jeg kom hjem, så kom jeg plutselig på at jeg skulle på hyttetur O.O. Da var det bare å pakke sakene og reise. Den helgen var jeg på "dyrskuene" i Seljord. Det var så mye fint OuO. Det eneste jeg kjøpte meg, var et par med linser c:

 

 

Da jeg kom på skolen på mandagen, så hadde jeg på meg linsene. Noen i klassen skvatt når de så det, og jeg fikk helt latterkrampe. Det er vanskelig å vise følelser med linser på. Jeg ser bare veldig uskyldig og forvirret ut :s Nå må jeg gå igjen, for nå begynner neste time c:

 

Var du på "dyrskuene"?

MeNeko^.^

Legg meg til :D

Hei!

Jeg ville bare gi alle en beskjed, om at det er bare å legge meg til å kik. c: Jeg heter MeNeko, og jeg skal svare ja til alle som legger meg til c:

Har du kik?

MeNeko^.^

Broken

Hei!

Jeg vil gjerne dele denne sangen med dere, som hjelper meg mye i denne perioden. Det beskriver følelsene min skummelt godt, og jeg elsker de som synger den. Som mange av dere sikkert vet, så har jeg mistet en god venn. Denne sangen hjelper meg med å få ut de følelsene jeg har. Hvis jeg kommer videre i idol, så skal jeg synge denne sangen. Jeg kommer til å krangle meg til det, og si hvor mye han betydde for meg.

Hva synes du om sangen?

MeNeko^.^

God natt!

 

Hei

Kort oppsummert, så har dagen i dag vært veldig tung. Det hjelper masse med de gode vennene jeg har, og de er alltid der for å støtte meg. Jeg har litt dårlig samvittighet over at jeg måtte logge av i det Didi <3 begynte å prate med meg, men jeg trenge søvn. Jeg er stuptrøtt, så jeg håper du kan tilgi meg? Du er noe av det beste som har hend meg, og jeg skal ikke glemme deg bort c; <3 <3 Tusen takk til alle som hjelper meg i denne vanskelige perioden. Det er ikke sikkert jeg er så flink til å vise det, men selv hver minste gode ting hjelper :D

Håper alle får en fin natt!

MeNeko^.^

hits