Outfit of the day: Rawr

Genser/H&M og redesignet  Bukse/H&M

Er skikkelig pro til å pose altså XD Skal bli modell. Nei jeg er ikke tynn nok cx Første gangen jeg bruker den genseren etter jeg redesignet den for 2 måneder siden O.O Har ikke følt at jeg er tynn nok til å bruke den. Unnskyld for hvordan håret ser ut (Bad hairday), men sånn ble det bare.

Hva synes du?

Nytt design

Hei ^^

Da har jeg fått nytt design :D Min bedre halvdel har ordnet det til meg, og jeg er superfornøyd. Føler jeg var veldig picky, men resultatet ble jo amazing :3 Synes det ble litt vel mye av meg på det forrige etter en stund, for jeg er egentlig ikke noe særlig stolt over mine looks.

Hva synes du?

MeNeko^.^

Tegnet av idolet mitt :D

Hei ^^

Jeg har blitt tegnet av idolet/forbildet (Stevie Lee) mitt :3 Har maaange forbilder da XD Var bare en kjapp tegning, men en tegning er en tegning. I Love it. Skulle ønske jeg var så tynn som på tegningen da But I'm not -.- Jobber med det da, men her er tegningen!! :D Han er amazing til å tegne OuO HER er en link til profilen hans!!

Hva synes dere?

Har du blitt tegnet av idolet ditt før?

MeNeko^.^

Hvilken sveis?

Hei!

Nå har håret mitt blitt aaaaaaaaaaaallllllllt for langt, og det er på tide å gå til frisøren snart. Har noen jeg liker, men jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg vet de er ganske like alle sammen, men det er noen små forskjeller.1.Terry Terata

2. Casper Keith

3. Marius (samme navn som meg altså :3 )

 

Hvilken burde jeg ta?

MeNeko^.^

Outfit of the day: Lazy Day

Genser/Carlings Shorts/Cubus

Dette er det jeg går med i dag ja cx Er kjempesliten etter denne uka. Overtid hele tiden. På onsdag jobbbet jeg fra 07.00 til 20.00 og på torsdag fra 07.00 til 22.00. Det er så mye å gjøre. Overtidsarbeidet var ikke så ille de andre dagene, men kroppen min er ikke vandt med det. Elsker å ta på meg en stor genser :3 Flere som synes det er deilig med helg?

Hva synes du?

MeNeko^.^


Life update

Hei! ^^

Tenkte å dele noen ting som har forandret seg i livet mitt til nå c:

- Jeg er 20kg lettere

- Jeg har flyttet for meg selv til Oslo

- Jeg har blitt mere selvsikker

- Jeg har bestemt meg for å komme så nærme drømmene mine som mulig uten å gi opp

- Jeg er mer sikker på hvem jeg er og hva jeg vil være


Noen av punktene du vil jeg skal skrive mere om?

MeNeko^.^

Outfit of the day: I love bats

Shorts/Cubus  Singlet/Carlings Armbånd/Ebay

Slenger inn et outfitinnlegg jeg c: Er jo ikke tynn og jeg har ikke den fineste kroppen heller, men dere har jo sakt at dere vil ha outfitinnlegg. Liker bloggere som lager slike innlegg som ikkkeer fornøyd med kroppen sin, eller ikke er syltynne. Det er utrolig varmt her i Oslo i dag, så da var det bare å ta på seg så lite klær som mulig. Brettet shortsen et godt stykke opp. Den hadde sklidd ned hvis jeg ikke hadde det.

Hva synes du?

 

I Da prøver vi igjen I

Hei!

Nå er jeg ferdig med min første uke som konditorlærling på Quality Hotel Expo, og jeg er supersliten D: Har jobbet fra 06.30  til 16.00 nesten hver dag, og enda sliten i lenger 2 av dagene. Jeg er nok bare mest sliten i begynnelsen.

Ellers har jeg ikke gjort annet enn å starte hybellivet for fullt. NÅ KAN JEG LOVE DERE AT DET BLIR FLERE INNLEGG, og at jeg ikke tar en lang pause igjen. Har savnet å blogge masse, men det har vært viktigere til som jeg har vært nødt til å ordne.

Er du sliten i dag?

MeNeko^.^

hits