Flytte?

 

God kveld :D

Jeg sitter og ser på leiligheter i Oslo. Det er dyrt, men ikke hvis man bor sammen med noen c: Jeg skal prøve å få venninnen min med. Hun skal nemlig bli frisør, og er usikker på om hun finner lærlingplass i Arendal. Vi har lenge pratet om å flytte sammen en gang. Vi er bare bestevenner da cx. Det er ikke noe kjærlighet i luften i det hele tatt, bare pur vennskap :D. Jeg har funnet den jeg liker. Problemet er at jeg kommer til å være så langt borte fra henne, og jeg er allerede langt nok borte. Jeg finner sikkert den rette avgjørelsen til slutt, men det kommer til å bli vanskelig.

 

Grunnen til at jeg vil flytte til Oslo, er det at jeg har lyst til å bo mer sentralt (mange som vil det >.>). Drømmeplassen for meg å jobbe ligger der også c: En av tingene jeg liker med Oslo, er at jeg føler at det er enklere å bli godtatt. Selv om det alltid vil være folk som dømmer deg, så er det fortsatt mange som er som deg. Det føles enklere å passe inn i Oslo, enn i Arendal. Mange av vennene mine bor i Arendal, men jeg skal jo reise ned i helger og sånn c:

Når og hvor vil du flytte?

MeNeko^.^

Barnebursdag -.-

 

Hei :D

I dag er jeg nesten frisk ^^ Det er bare litt som sitter igjen c: I dag har lillebror har bursdag i dag (Han blir 11):D. Det eneste som ikke er så positivt, er at han har barnebursdagen i dag D: Han ene hater jeg, fordi han alltid skal sparke, slå eller klype meg :c Dakar meg :O. Det går fint at de skal være her i kveld, men de skal sove hos ham til i morgen -.- Jeg har ikke lyst til at det første jeg hører om morgenen er løping og rop. I NEED MY BEUTY SLEEP!! cx

Jeg skal blogge mer i kveld, hvis jeg klarer å overleve <.<. Jeg sitter nå på det trygge rommet mitt, hvor ingen kommer inn uten min tillatelse c:

Ha noen av dine søsken irriterende venner?

MeNeko^.^

 

Jeg hoster opp maten min c:

Hei!

Nei, dette er ikke det nyeste hotteste slanketipset! Jeg begynner nemlig å bli frisk, bortsett fra den konstante hostingen. Det føles ut som at jeg hoster et hull i siden på magen min, og at jeg pusser halsen min med sandpapir. Skoledagen har vært laaaaaaang, og jeg har klippet begge plenene i dag c:. Det ene plenen vår er noe skikkelig herk å klipp, fordi den nesten er nylagt. Den er så myk, at jeg føler at jeg ødelegger den OnO.

Noen andre som kjenner seg igjen?

I kveld så skal jeg satse på å bli frisk, slik at jeg får en fin dag i morgen.

Husk spørsmålsrunden min, som dere finner "HER"

MeNeko^.^

Fortsatt syk -.-

 

Hei!

I dag våknet jeg opp, og jeg merket med en gang at jeg fortsatt var syk. Det eneste som var forskjellen i dag, var at jeg hadde feber :s Det var sikkert bare begynnelsen i går >.> Jeg dro likevel på skolen med en paracet i lomma, og fullførte skoledagen.


Jeg har ikke gjort stort hjemme. Det jeg har gjort, har vært å slappe av og se på tv. Jeg håper jeg blir frisk i morgen, eller at jeg i hvert fall ikke er så snørrete Jeg har fått hele familien min avhengig av rundstykkene jeg lager, så jeg må vel lage noen til helgen. De er superenkle å lage, og jeg deler gjerne oppskriften med dere :D

Husk spørsmålsrunden min, som dere finner "HER"

Reiser du på skolen selv om du er syk?

MeNeko^.^

Give me some questions! :D

Hei!

Jeg tenkte å sette i gang en slags spørsmålsrunde, hvor dere spør meg om det dere lurer på. Denne gangen kommer jeg til si svarene på en vlogg. Du kan spørre meg om hva som helst, og jeg lover å svare. Det spiller ingen rolle om det er et godt spørsmål eller ei. Bare spør i vei!


Give me some questions! :D

MeNeko^.^

Jeg vil hjem! D:

 

Hei!

I dag føler jeg meg helt forferdelig. Pusten er tung, halsen er sår og jeg er skikkelig svimmel. Jeg har spydd en gang, og jeg håper jeg ikke må det igjen (Jeg hater å spy). Jeg kommer nok til å reise hjem i hulltimen før gymtimen. Busstabellen er ikke registrert i mitt hode, så jeg har ikke peiling på når bussen går. Jeg har lyst på minst mulig fravær, så det er derfor jeg blir. Selv om det er vanskelig å henge med i teorien, så blir jeg her.


Er du opptatt av fravær?

MeNeko^.^

For en morgen -.-

Hei!

I dag startet dagen med at jeg datt ut av sengen, fordi jeg skvatt da vekkeklokken ringte. (Dumme vekkerklokke!!!) Jeg drømte så godt, også kommer den og avbryter meg. Jeg måtte da stå opp, og jeg gikk for å spise frokost. Den var ingenting som fristet, så jeg tok meg et eple. Etter det, så gjorde jeg et tappert forsøk på å stelle håret. Håret mitt ville ikke gjøre som jeg ville :c (Bad hairday). Jeg fikk stelt håret så godt jeg kunne, men ikke godt nok.


Det neste på lista, var å komme på skolen. Jeg rakk bussen da >.> Da vi kom frem til Harebakken, ble vi stående å vente ved en buss, som vi til slutt fant ut av at ikke skulle gå -.- Hele "flokken" av elever gikk over til det andre stoppet, og vi ventet på bussen. Til slutt kom bussen, og jeg ble skudd inn i bussen av de store folkemassen bak meg. Bussen ble stappet full av elever, og jeg hadde ingenting å holde meg fast i (Jeg datt ikke da c:).

Jeg kom til skolen like hel, og sitter nå og har om ekle mikroorganismer

Hvordan var din morgen?

MeNeko^.^

Jeg er våt -.-

 

Hei!

Alle som greide å misforstå overskriften fortjener en kjeks cx I dag har jeg vært på markedet på markedet på Dølemo og shopper c: Jeg kjøpte to filmer som jeg aldri hadde sett før, og de ser så spennende ut. Jeg skal se en av dem i kveld, og kanskje en av dem i morgen tidlig. Hvis dere vil, så kan jeg skrive en anmeldelse.


Været på Dølemo var kjempefint, helt til regnet øste ned. Jeg ble klissvåt på under 2 min, og jeg gikk rund som en skikkelig våt katt med bustete hår -.-  Det regnet i evigheter, og jeg gadd ikke å stå under tak hele tiden. Det var tivoli der også, men jeg tok ingen karuseller. Jeg hadde ingen penger O n O. Jeg tror jeg begynner å bli syk også :c Jeg vil ikke bli syk, for i morgen skal jeg i konfirmasjon.

Skal du se film i dag?

MeNeko^.^

 

Laaaaang dag :O

 

Hei!

I dag føltes skoledagen ekstra lang. Jeg fikk ikke så mye søvn i natt, fordi lillebror nemlig hadde bestemt seg for å våkne mitt på natta -.-. Han var fast bestemt på å ikke legge seg før mamma kom hjem, så da var det bare å vente på mamma >.< Det ble vel totalt 5 eller 4 timer o.O

Når jeg skulle stå opp, så bråvåknet jeg av at jeg merket at noe var feil. Jeg hadde nemlig greid å sove så tungt at jeg ikke hørte vekkerklokken. I full hast slengte jeg i meg en skive, og stelte meg. Jeg rakk akkurat bussen, så jeg var ganske fornøyd.

Da jeg ankom skolen, så var jeg stuptrøtt. Etter ca. 10 min, så var jeg skikkelig overtrøtt. Jeg begynte med skikkelig teit humor, som "Jeg elsker deig <3.". (Jeg går jo på baker og konditorlinja) Jeg begynte å le av alt mulig, og jeg følte meg som en komplett maniac.

Resten av skoledagen varierte energinivået mitt veldig, og jeg sovnet på bussen hjem. Jeg greide heldigvis å våkne før stoppet mitt.

Hvor mye søvn fikk du?

MeNeko^.^

Da var det gjort :s

Hei!

Nå har jeg meldt meg på Idol 2013. Det var deilig å endelig få gjort det, men det kommer mere skrekk og gru i vente. Jeg må jo også på audition før jeg er med på ordentlig. Det er så skummelt å ikke vite hvem alle jeg skal synge for er. Jeg har tenkt å fulføre audition, og ta det som det kommer. Jeg har ingen forventninger for å vinne. Jeg vil bare se hvor langt jeg kommer, og det er det jeg synes er spennende.

Ønsk meg lykke til \(^O^)/

MeNeko^.^

hits