Still meg spørsmål! :D

Hei

Dette bli en litt anderledes spørsmålsrunde c: På dette innlegge, kan du legge igjen et eller flere spørsmål. Jeg kommer til å svare på dem som et svar på kommentaren din så fort jeg ser den.. Du kan spørre om hva du vil, men jeg kan ikke garantere et ordentlig svar på spørsmål som kan bli litt personlige.

SPØR I VEI \(^O^)/

MeNeko^.^

Long time no see -.-

 

Hei!

Da har jeg ikke fått blogget på en stund (igjen!). Det ingen vits i å komme med unnskyldninger...

Det jeg har gjort de siste dagene, er blant annet masse bading. Jeg har også fått vært en tur i byen c: Vi var på IKEA i går, og jeg fikk handlet litt til rommet mitt også ^^. Vi svingte også innom stoff og sti, slik at jeg kunne handle stoff til min nye kreasjon cx. Jeg har nemlig begynt å sy litt klær selv. Jeg har kunnet sydd lenge, men jeg har bare aldri begynt å sy klær.


I dag har jeg ingen store planer O.O Det blir sikkert litt anime og manga cx Kos dere ute i det nydelige været!!  (Hvis du er uheldig med været, så kan du unne deg noe godt og drikke og en god TV-serie)

Kan du sy?

MeNeko^.^

Portal flasher cx

God morgen!

Denne videoen er genial! cx Det er vel ikke alle som har samme humor som meg c:

MeNeko^.^

Min lørdagskveld :D

Hei!

Nå er jeg klar for en fin lørdagskveld med sjokolade og ramune c: Jeg kjøpte en flaske i Oslo, som jeg har spart i litt under en måned. I dag hadde jeg så lyst på ramune, så jeg bestemte meg for å åpne den :D Jeg klarte faktisk å åpne den uten at halvparten bruste ut OnO... Den smakte kjempegodt i dag cx I kveld skal jeg bare lene meg tilbake og nyte ramune og sjokoladefondue. Det er jo ikke noe problem npr man har en sjokoladesmelter. Ha en fin lørdagskveld Inger! <3 <3

Hva skal du i kveld?

MeNeko^.^

Overtrøtt liten unge ^^

God kveld alle sammen! :D

Nå er jeg skikkelig overtrøtt, og jeg kjenner ingen trang til å legge meg. Sorry for at jeg ikke har fått blogget i dag. Eller.... det ble vel i går?? Jeg fikk jo blogget i går jeg, men ikke på morgenen eller på ettermiddagen Ô.ô. Jeg er så glad i alle dere lesere! I love you! Dette innlegget blir meningsløst -.- Søvnen kommer sikkert til å vinne i løpet av natte, hvis ikke blir dette en laaaaaaaaaang dag. Det frister ikke å oppleve den gangen jeg var overtrøtt på en skoleovernatting i 7.klasse.

Når jeg er overtrøtt, så sier jeg mye dumt. Jeg blir full av energi, og jeg løper rundt i hele huset. Jeg blir spesielt flink til å holde andre våken cx  Mamma sier at jeg skremte kjæresten til mammas venninne fra å få barn (de har barn nå da). Jeg var visst veldig full av energi og skal ha løpt rundt i stuen deres. Det som skjedde, var at jeg rotet i hele stuen. Når de hadde ryddet opp et sted, så var jeg allerede ferdig et annet sted. 

Hvordan er du når du er overtrøtt?

MeNeko^.^

Leggetid for små barn -.-zZ

God natt!

Da er det på tide å legge seg for små barn som meg, som er på grensen til å bli overtrøtte. I morgen kommer farmor, og jeg må bake en kake og noen rundstykker. Pappa har planer om å stelle i stand en skikkelig middag, og jeg skal gjøre det jeg kan for å hjelpe til. Det kommer sikkert til å bli en super dag c:

Sov godt alle sammen!

MeNeko^.^

I dag har jeg vært flink c:

Hei!

I dag har jeg fått gjort masse! Jeg startet med å så på knapper som hadde falt av den nye jakken min og shortsen, så ryddet jeg rommet. Etter jeg var ferdig med det, så gikk jeg ut og fjernet ugress fra plenen vår. Pappa og de har ikke gjort det på leeeeeenge (1 år), så det var veldig mye. Trampolinen ble også brukt i dag. Jeg har også syklet ned til butikken, for å handle ting vi trengte til middag. Det er det jeg har gjort i dag c: Jeg har ikke peiling på hva jeg skal finne på i kveld O.O Sjokoladesmelteren min står fortsatt ubrukt, og jeg får ikke lov av meg selv å bruke den før til lørdag -.-

Hva har du gjort i dag?

MeNeko^.^

Heavy Prey

God morgen alle sammen c:

Jeg tenkte å starte dagen med å dele sangen som har sugd seg fast i hodet mitt. Det er vokalisten til Flyleaf som synger den, og sangen ble brukt i den nyeste Underworld-filmen. Jeg elsker de filmene :D Filmene har et gotisk preg over seg, og de handler om kampen mellom varulver og vampyrer.

Hørt sangen før?

Har du sett Underworld-filmene?

MeNeko^.^

Ohayo c:

 

God morgen alle sammen! c:

I dag er det onsdag, og Tuva kommer kanskje i dag c: Håper hun kommer :D Tuva visste ikke at jeg hadde farget håret svar O.O Eller... det gjorde kanskje ikke dere heller? Tuva ble helt sjokka da hun så meg på skype med svart hår i går. Det var så morsomt å se utrykket i ansiktet hennes cxHvilken farge har du på håret nå?

MeNeko^.^

Pust i bakken

Hei

Da har jeg ikke blogget på en stund (igjen!!). Har bare ikke hatt nok tid... Da jeg kom hjem fra Danmark, så var klokken en del. I dag har jeg vært med pappa på leting etter deler til båten til lillebroren min. Jeg skjønner ikke at det skulle være så vanskelig å finne dem -.- Vi var jo i så mange butikker O.O. Til slutt fant vi de riktige delene, og alle ble glade cx. Ellers har jeg sett film med lillesøsteren min, som trengte en å se på film sammen med c:

I morgen, så håper jeg at jeg kommer tilbake for fult. Jeg har en del inne i meg som venter på å komme ut c:

MeNeko^.^

hits