Tegne...

 

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å tegne (jeg er så glad i den nye chibi-tegneboken min :D), og sett på film c: Været er fortsatt like elendig i dag som i går. Jeg så ferdig alle »Death Note"-filmene. De var veldig bra! Jeg har lest mangaen, og sett på animen. Det var gøy å se historien med ekte mennesker også. Jeg anbefaler filmene til alle, selv om de ikke har lest mangaene eller sett animen.

I kveld blir det taco og enda mere film c: Jeg tror jeg får sett nokk film i dag cx

Har du lest/sett "Death Note"?

MeNeko^.^

 

Wants fra yesstyle.com 2

God kveld!

Nå har jeg vært en nye runde på yesstyle, og funnet 2 nye plagg jeg vil ha. Til sammen koster de bare 150kr! Jeg skal kanskje få kjøpt dem i morgen c: De har et veldig stort sommer-salg på nettsiden, hvor du kan få opp til 80% prosent rabatt.

 

Hooded VestLeopard Print Hooded Short Sleeve Shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har lyst på dem :D

Finner du mye du liker på yesstyle.com?

MeNeko^.^

Movie Night with my self

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn at jeg har tatt en tur på byen, og sett på GLEE cx I kveld skal jeg være på rommet mitt, og se på film. Vet ikke helt hvilke(n) jeg skal se, men jeg tror det blir en death note film? Noen som vet om de er brae? Eller har jeg an anime-film som jeg aldri har sett ferdig, fordi jeg ikke er så fan av tegnerne...

Hvordan blir kvelden din?

MeNeko^.^

Hva skjedde med sommer og blogging?

 

Hei!

Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med meg og blogging. Jeg føler at jeg ikke har fått kommet ordentlig i gang etter turen til Oslo. Det skal ordne seg så fort som mulig, fordi jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke har fått blogget. Blogging er noe jeg liker, så jeg har ikke tenkt å slutte (igjen...)

Over til noe helt annet. Været i dag er helt elendig her! Det regner masse, og man kan nesten ikke se noe på grunn av den tykke tåken som har lagt seg ned -.-. Det er merkelig hvordan været påvirker humøret. Det som er mest surt, er at jeg ikke får klippet den elendige plenen før i morgen. Jeg begynte på den i går, men den hersens gressklipperen og meg er ikke akkurat bestevenner. Gressklipperen streika, når jeg var halvveis :c

Hvordan påvirker været deg?

MeNeko^.^

I'm still alive! \(^O^)/

 

Hei!

Nå er jeg tilbake på bloggen igjen etter en fantastisk helg i Oslo! Det var kjempegøy på Desucon, og jeg skal legge ut innkjøpet en annen gang. Det var så mye rart og se på, og pengebruken totalt hele helgen ble noe rundt 1800kr O.O. Det vel ikke så mye egentlig med tanke på alt jeg har brukt dem på? Jeg kommer til å blogge som normalt igjen, men jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder fra Desucon  :'c

Jeg ønsker alle en fin dag i det fine været! (hvis det er fint vær der du bor eller befinner deg c:)

Var du på Desucon?

MeNeko^.^

Pakke pakke >.>

 

Hei!

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å bli ferdig med de siste forberedelsene før avreise i morgen. Jeg har blant annet pakket alt jeg skal ha med meg, og laget en handleliste over hva jeg skal ha med meg i morgen. Jeg har også kjøpt nye sanger på telefonen, slik at jeg har noe å høre på i morgen på bussen. Det blir så kjedelig med 3 timer med buss (jeg burde vel egentlig ikke klage, for det er jo andre som skal reise lengre enn meg). Håper at det kommer til å bli en super helg! c:

 

Til dere som har lyst til å møte meg på Desucon eller utenom et random sted i Oslo, så legg igjen en kommentar så kan jeg sende telefonnummeret mitt på en melding c:

Skal du reise i morgen?

MeNeko^.^

 

Hvordan fant du min blogg?

God morgen!

Jeg lurer rett og slett på hvoordan du fant min blogg. I det siste har lesertallet økt, også har jeg plutselig begynt å lure på hvor de kommer fra.

Hvordan fant du min blogg?

MeNeko^.^

Dagen i dag ^^

Hei!

I dag har jeg ikke blogget stort, fordi jeg har vært opptatt med ting i hele dag. Først var jeg i byen for å kjøpe "tørrshampo" og hårspray, slik at jeg har alt klart før avreise på fredag. Jeg må vel inn i morgen også, for å lete etter en svart spray-hårfargen. Jeg tør nemlig ikke å farge det svart... Etter en kjapp tur i byen, så gjorde jeg ferdig kaken som jeg begynte på i går. Det var nesten ikke noe av kaken igjen, og den smaker sikkert like godt i morgen c:

I kveld blir det sikkert litt GLEE og oppladning til en ny dag.

Hvordan har din dag vært?

MeNeko^.^

 

Strawberry Shortcake ^^

Î dag har stemoren min bursdag, så jeg lagde Strawberry Shortcake. Kaken er populær i Japan, og den blir laget til alle anledninger. Stemoren min elsker jordbær, så da tenkte jeg å slå to fluer i en smekk.

Oppskriften fungerte veldig fint, men du burde doble den siden kakeformene er mindre i Japan. Selv om jeg doblet oppskriften, så trengte jeg ikke å doble steketiden så pass på! I steden for å dynke kaken med vann og sukker, så brukte jeg sprite. Du kan bruke nesten hva som helst til dynk!

Mitt resultat c:

Har du hørt om kaken før?

MeNeko^.^

Ferdig!!! :O

God Kveld

Nå er jeg ferdig men alt på lista, så nå blir det 500kr ekstra i lomma til Desucon. Kakebunnen er også klar til å bly fyldt med krem og deilige jordbær :F Det eneste jeg skal gjøre resten av kvelden, er vel å se på litt anime. Jeg har sett ferdig begge sesongene av "Black  Butler", og det er trist at den er slutt :c Dakar Alois, men han fikk møte ****** igjen  SPOIL!. Jeg anbefaler serien til alle som liker en anime som ikke er så sukkersøt som mange andre c:

Av en eller annen grunn, så får jeg ikke lastet opp et bilde :c

Sett en bra anime i det siste?

MeNeko^.^

hits