Ny klokke?

Har så lyst på ny klokke!

Jeg har vært en smule uheldig med klokkene mine >.<. Det har nemlig vist seg at ikke alle klokker er like glade i vann cx. Akkurat nå, så sitter jeg og ser etter klokker på forskjellige nettsider. Den jeg har mest lyst på til er denne:

Stort bilde av klokken

Denne klokken har jo sin pris, men du får mye for pengene. Den ser ganske lekker ut, og den skal være ganske robust. Klokken finner du HER. Der finner du også annen informasjon om klokken.

Hva ønsker du deg akkurat nå?

MeNeko^.^

 

Siste dag på arbeidsplassen :c

 

Hei

I dag var min siste dag på arbeidsplassen. Det var trist å tenke på at enn skal på skolen i morgen. Jeg har fått så mye positivt som jeg kan ta med meg videre. Opplevelsen var helt annerledes denne gangen. Sist gang jeg var der, så var jeg veldig sjy og nervøs. Det var så gøy å høre at de var fornøyd med meg, og at de gjerne ville at jeg skulle holde kontakten med meg fremover.

Har du hatt arbeidsuke?

MeNeko^.^

Skils c:

Hei!

I dag greide jeg faktisk å lage en rose av marsipan som jeg ble fornøyd med. Jeg ble så stolt n_n Jeg har også laget mange marsipankaker ( noe rundt 50).

HVA HAR DU GJORT?

MeNeko^.^

Tilbake i arbeidsuke c:

 

Hei!

I dag har jeg 3 siste dagene av arbeidsdagene våre. Det er så gøy å være der. Jeg får lært mange nyttige ting, som jeg kan ta med meg videre på veien til å bli konditor. De som jobber der er så snille, og de er nesten ikke seriøse.  I dag har jeg vært med på å lage franske makroner og gjort mange andre småting...Det var så deilig å komme hjem. Været er strålende!

Hva har du gjort i dag?

MeNeko^.^

Design under oppbygging

Nå kommer designet til å se litt sånn rart ut imens jeg bytter til et nytt

MeNeko^.^

Ikke lenge til Desucon \(^O^)/

Hei

Nå er det ikke lenge til Desucon, og jeg gleder meg masse. Det skal bli deilig å være et sted hvor folk er nesten like som meg. Det kommer sikkert til å bli en av de beste helgene i mitt liv. Jeg gleder meg til å virr rundt med hale og ører Neko!!!!. Jeg kjenner ikke så mange som skal dit -.-.  Jeg håper jeg blir kjent med noen andre også, men det skal bli gøy å møte Alex (Det skal bli AWSOME!!). Jeg skal bestille billettene i kveld, og da er alt klart. Jeg må overnatte hos en av kusinene til mamma. Mamme er ung BTW... Hun er kun 34 O.O..

Det jeg egentlig skulle frem til, var om det var noen av dere som skulle til Desucon også. Da slipper jeg nemlig å lone, og leke Forever Alone cx.

Skal du på Desucon?

MeNeko^.^

Denne var søt :3

MeNeko^.^

Meg...

 

God kveld c:

Nå er det kveld, og en fin dag har passert. Da jeg la ut et bilde om hvordan jeg ser ut, så fikk jeg mange søte kommentarer. Tusen takk! Jeg har tidligere skrevet at jeg ikke fornøyd med utseendet mitt. Det er ikke bare meg som er fornøyd med seg sitt. I mitt tilfelle, så har jeg aldri følt meg bra nok. Jeg slutter aldri å sammenlikne meg med andre. Dette varierer fra hvilket humør jeg er i. Noen ganger kan jeg føle meg veldig bra og andre ganger ikke så bra.


Jeg skulle ønske jeg aksepterte utseendet mitt, men det er nok en stund til. Dette har også endret seg etter at jeg har vært singel en stund. Etter en viss periode begynner jeg alltid å tenke på hvorfor jeg ikke har hatt et nytt forhold. Jeg skulle gjerne stått frem og sagt at jeg er fornøyd med den jeg er. De positive kommentarene deres hjelper masse!, og det er en god følelse å kjenne at folk liker deg for den du er.

Hva synes du om deg selv?

MeNeko^.^

Good Day!

God morgen blogg-Norge

I dag har jeg en følelse for at jeg skal kose meg masse. Det er så lyst og varmt ute. Av en eller annen grunn, så føler skikkelig glad. Det er deilig å føle seg glad og lykkelig for en gangs skyld! I dag skal jeg nemlig til byen, og møte maaaange venner. Denne dagen må bare bli herlig. Vi har ikke peiling på hva vi skal gjøre i det hele tatt. Er så full av lykke at jeg får helt skrivesperre.

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!

MeNekoo^.^

Vi lager hudkrem c:

HVA GJØR DU?

MeNeko^.^

hits