Tilbake igjen^^

Hei :3

Nå er jeg tilbake! Eller... Jeg har jo vært her hele tiden cx, men i det siste har blogg.no hatt problemer med hackere (igjen). Dere har ikke gått glipp av så mye. Jeg har egentlig gjort det vanlig, som å se på anime, jogge en tur i skogen og kost meg med det fine været. Jeg fikk akkurat 100kr av farmor, og jeg ble så glad at jeg løp opp tappene for å legge dem på desu-bøssa mi (alle blir vel så glad at man får ekstra energi?). Da har jeg masse penger klare til Desucon 2012.


I dette øyeblikk sitter jeg i sofaen min og chatter med Alex ( http://alexsaku.blogg.no/ ) . Senere i dag blir det nok mye tv-titting, siden i dag er det både GLEE og The Secret Circle.

Hva skal du i kveld?

 

MeNeko^.^

 

Se hva pappa lærte meg ^^

MeNeko ^.^

Et bilde kan si mer enn tusen ord.

Hva synes du om bildet?

 

MeNeko^.^

25.04.2012

Konnichiwa!

 

Da har jeg kommet hjem fra en herlig dag på skolen, med masse gøy baking. Jeg laget masse, og følte meg veldig effektiv helt til oppvasken kom... Jeg var ikke den mest ivrige der nei, men jeg var ikke den dårligste. Jeg stikker innom av og til, men i dag har jeg vert flink til å gå ut med søpla. I tillegg har jeg stått i utsalget. Jeg hadde litt traumer etter sist, for da fylte hele rommet seg opp med kunder på under et minutt, og han som skulle regne alt sammen stakk. Jeg kunne heldigvis regne alt i hode den dagen, men det var mye mas. Denne gangen gikk det fin, fordi jeg ikke trengte å stå der så lenge.
~Japanske bakervarer~

I dag må jeg øve til matteprøven, også må jeg snakke med en spesiell person ^^. Jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke har snakket med ham. Da legger jeg kanskje ut et innlegg senere. Hade^^

Hva skal du i dag?

 

MeNeko ^.^

Sanger på hjærnen denne uken.

Sangene jeg er hekta på denne uken.

Har du hørt noen av dem før?

 

MeNeko^.^

Cupcakes med Hanne

MeNeko ^.^

Jeg vil ha slikt hår :(

Jeg vil ha håret hans! Han bruker ingen styling-produkter, og det blir ganske fint. Det er gøy å se at det går an å ha fin sveis uten å bruke et tonn med hårspray.  I løpet av helgen, så skal jeg faktisk farge håret mitt. Det er ikke så mange av dere som vet hvordan jeg ser ut, men jeg er ikke den som spammer med bilder av meg selv. Bilder av meg selv kommer sikkert til å dukke opp en gang, men jeg er en av dem som ikke er all verdens fornøyd med utseendet. I morgen skal jeg i bursdag til en kjempegod venn som har blitt 15 år, men først skal jeg får kjøpt meg noen nye klær c: Det er nemlig på tide med noen nye.

Hvordan frisyre vil du ha?

MeNeko ^.^

Jeg lever fortsatt!

Ohayo!

Da har jeg ikke blogget en stund igjen -.- Jeg må bare beklage, men jeg har pratet en god del med en venn. Vi har blitt godt kjent, og vi har blitt gode venner. HVIS DU LESER DETTE, SÅ ØNSKER JEG DEG LYKKE TIL I DAG. DU SKAL BLI FRISK, OG OPPFYLLE DRØMMENE DINE! Han skal nemlig på sykehus. Jeg vet ikke stort om det, men jeg forstår han hvis han ikke vil prate om det. Slike ting kan nemlig være et sårt punkt for mange. Fingrene mine skal være krysset.
Det var dagens tunge ord... I dag skal jeg være hjemme, og kanskje bake litt. Da kan det hende at det kommer en ny oppskrift om ikke så alt for lenge. Ellers så må jeg rydde romme, for å få ukelønn. Jeg har nemlig planer om å shoppe litt i morgen, og kanskje jeg  må ta hull på sparebøssa også. Jeg er god til å bruke penger på meg selv. Jeg kommer ikke til å bruke stort, fordi jeg skal på Desucon i år. Jeg ønsker dere alle lykke for resten av dagen.

Skal du på Desucon?

MeNeko ^.^

Smil til verden, så smiler verden til deg!

Jeg har bevis!

MeNeko ^.^

For en fin dag!

I dag har alt vært veldig flott. Har ikke hatt noen problemer i det hele tatt med å nyte dagen. Jeg ble litt smånervøs da læreren begynte å snakke om løpetesten som jeg trodde vi skulle ha i dag, men det viste seg heldigvis å være slik at vi ikke skal ha den før neste fredag! Gym er ikke mitt sterkeste fag, men jeg er ikke dårlig heller. Det er bare det at jeg synes gym er så ensformig. Vi har nesten det samme hver eneste gang, også har vi alltid to løpetester hvert halvår. Løping er noe jeg missliker, fordi jeg er heller et sykkelmenneske. Nok om det!

Hun som lager disse videoene er genial, og hun har verdens søteste stemme. Skjekk ut andre av videoene hennes også

Da får jeg bli ferdig med å rydde rommet da -.-

 

Har fredag den 13. vært forferdelig for deg?

 

MeNeko ^.^

hits