Tok meg en påskeferie ^^

Hei!

Unnskyld for at jeg ikke har blogget, men jeg har vært opptatt en god del i påsken. I dag var jeg hos bestefar og Inger Turid for å spise middag. Ellers har jeg hatt besøk av Renate to netter. Jeg har hatt en veldig fin påskeferie,og ser fram til å komme i gang med bloggingen igjen.


Som sikkert noen av dere vet, så bruker jeg fargelinser (Circle lenses) og jeg har ganske mange par nå. Det jeg lurte på om dere var ville at jeg skulle vise dere alle parene mine, og skrive hva jeg synes om dem.

Skal jeg skrive om linsene mine?

MeNeko^.^

Ny header

Hei c:

Søte snille, og verdens beste Renate <3 har laget en ny header til meg ^^ Jeg syntes jeg trengte en ny en, og hun var kjempesnill som kunne lage en til meg

Ha en fin kveld :D

MeNeko^.^

PLAYING WITH MY CAMERA

Halla ^^ Kjedet meg litt, så jeg tok et par bilder med mobilkameraet c:

MeNeko^.^

 

Give me!!! D:

Fant en side for lenge siden mad mange kule (SKIKKELIG DYRE) og unike klær :3 Det er så mye fint der ^^ Det er lite der som koster under 1000kr, så prisene er ganske heftige. Siden heter http://www.luisaviaroma.com/, og jeg har forelsket meg i alt så mange plagg cx  Siden jeg ikke har penger og sånt til noe slikt, så kan det jo hende jeg kan klare å lage noe sånt på egenhånd da. Jeg får bare spare bildene av det jeg vil ha og prøve å gjenskape det jeg kan ^^ Det meste av det jeg har lyst på ser ganske minimalistisk ut, og at det er merket som har bestemt prisen.

Har du prøvd å gjenskape klær du har sett på nettet eller i butikken?

MeNeko^.^

                                            

Snart blir det hønsehus ^^

Hei c:

Da er det stille før stormen. Min lillesøster (snart 8 år) skal feire bursdagen sin med venner og folk fra klassen. Barnebursdager er alltid litt bråkete, men det er ikke stort å gjøre med det c: Det er jo bare koselig uansett. Var ikke spesielt stille når jeg var liten heller XD Jeg skal være klar til å hjelpe til hvis de der nede trenger hjelp, hvis ikke blir jeg oppe eller på kjøkkenet cx

Hvordan var du når du var liten?

MeNeko^.^

 

Selvdigger

 Hei c:

Slenger ut noen noen random bilder av meg, fordi jeg føler meg tom for innspirasjon. Jeg er så sykt selvdigger altså XD Kan ikke aldri la være å pose :3 Neida c: Jeg er egentlig veldig skamfull over hvordan jeg ser ut, men noen av dere har hintet om at dere vil se mere av meg. Jeg startet jo bloggen min som en anonym person og åpnet meg mer og mer.

Var du anonym, eller var du åpen om deg selv på din blogg?

MeNeko^.^

Gratulerer med dagen ^^

Hei :D

I går ble bloggen min 1 år ^^ Jeg husket på det før jeg reiste til London, men jeg glemte det når jeg kom hjem igjen cx Trodde aldri jeg skulle klare å blogge i over 1 år på denne bloggen egentlig, men det er det jeg har gjort. Lesertallet har gått opp og ned hele tiden, men nå for tiden er det veldig stabilt. Jeg tenkte å ha en konkurranse om ikke så alt for lenge, men jeg vet ikke hva det skal være. Den dukker sikkert opp om ikke så alt for lenge. Tusen takk til alle som følger bloggen min :D Klarer ikke ha en blogg uten lesere :3 Jeg skal fortsette å blogge så lenge jeg kan, og jeg håper på at bloggen får lov til å bli ett år til ^^

Hvor lenge har du blogget?

MeNeko^.^

Hjemme fra London

Hei c:

Jeg kom hjem fra London i går. Planen var å skrive et innlegg når jeg kom hjem i går, men det ble det ikke noe av cx Turen var fantastisk, og jeg er bare mer sulten på å se mer av London. Jeg har masse bilder og videoer fra turen jeg kan vise hvis dere vil, og jeg har masse å fortelle.


Ingen kan spotte meg liksom XD

Hva vil du vite om min tur til London?

MeNeko^.^ 

Fra barnemunn

En liten gutt som har vært i kirka å fått 3 års cd...:
"mamma, hustej du da vi vaj i den andre kirka og hørte om Gud og Jesus Guds sønn og David og tongen mamma??"

"ja Jonathan..."
 
"Da fitt jeg sånn cd med en jente og engel på...
Men mamma hvem fitt jeg den av??...fitt jeg den av Gud eller Jesus Guds sønn ellej av David???"

"Den fikk du av presten den..."

"Hva??!...fitt jeg den av pjesten??!...hvojfor fitt jeg den itte av Gud ellej Jesus Guds sønn da??..hvoj vaj de henne mamma??."

 

Noen andre som har småsøsken?

MeNeko^.^

Da skal jeg møte David :D

Hei ^^

I dag er det onsday, og jeg skal endelig møte David :D Vi skal møtes ved Piccadilly Circus nå klokken 15 ^^ Dette blir gøy. Han skal vise meg rundt i London på de stedene han tror jeg vil like. Vi har ganske lik smak, så det blir sikkert veldig gøy :3 Jeg skal love å ta masse bilder når jeg er i London, slik at jeg har mye å vise dere når jeg kommer hjem ^^

Noen tips til hva jeg bør se i London?

MeNeko^.^

hits