Jule/Påskegave

Bøøøøø!

Jeg har fått en jule/påskegave av verdens snilleste Ingjerd. Det er en stund siden jul, men jeg skal ikke klage. Gaven var et påskeegg med masse godteri, og jeg elsker påskeegg. Påskeegg er så korselige. Skulle øsnke det var påske to ganger i året! En gang på høsten, og en om våren. Tusen takk for at du visste av jeg liker påskeegg :D

Ellers i dag så har jeg laget sjokoladekake til min kresne djevelske  lillesøster som har bursdag i morgen. Hun blir 7 år. Hun får spise det hun får :P Unger er så kresne når det gjelder kaker. Haha... Kom til å tenke på meg selv når jeg var liten.(jeg spiste det meste av kake)

I kveld kommer jeg nokk til å arbeide videre på et kort som er til en helt spesiell :D

 

Var/er du kresen?

 

MeNeko ^.^

 

Tired as hell

Aaaaawwwwwwwwww

Jeg er veldig trøtt. Jeg fikk masse søvn i natt, men jeg er veldig trøtt. Det skal visst gå ann å sove for lenge. Kanskje det er det som er tilfellet. Oppgave i hygiene til i morgen, Nei Takk -.- Skulle ønske det gikk an å si til læreren. Alt jeg gjorde ble på magisk vis sletter, så jeg må gjøre alt på nytt.

Elsker denne serien!

Det kan nokk hende at jeg vokner til live i løpet av kvelden, og slenger inn et innlegg til.

 

Er du trøtt i dag?

MeNeko ^.^

Picnik

Ohio

I går var jeg på picnik med den korselige jenta fra infinia.blogg.no . Ingen vil noen gang forstå vår sære humor. Vi satt og pratet, også forsvant sola hele tiden.

MeNeko ^.^

Skole og frisør

God morgen!

Nå er det tid for skole (for meg ihvertfall), og jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en lang dag -.-... Vi starter første og andre time med naturfag, og jeg håper jeg får prøven min tilbake! Jeg vil ikke kalle meg selv en Geek eller noe, men jeg liker naturfag. Naturfag er jo noe som kommer til å gå igjen i det jeg kommer til å jobbe med. Siden jeg skal bli konditor, bør jeg være bevisst på noen kjemiske reaksjoner som skjer når man baker eller kokkulerer.


Over til noe helt annet! Jeg skal nemlig til frisøren i dag. Lykken er stor, men resultatet er usikkert. Jeg har funnet en sveis, men jeg vet ikke hvordan den kommer til å se ut på meg. Det blir en sveis med lang lugg og kort bak. Jeg kan sikkert ta bilde av resultatet etter at jeg er ferdig. Dere får ha en fin dag, og lykke til hhva dere enn gjør.

Hva skal du i dag?

MeNeko ^.^

Design under oppbygging

Nå holder jeg på å fikse noen småting på designet, eller det er bare menyen jeg har tenkt å fikse på. Det er vel det jeg får gjort i dag. I morgen blir det nokk baking (og jeg gleder meg veldig!). Da blir det et japansk bakverk, som jeg kommer til å røpe navnet på i morgen.

Se opp for endringer på designet!

 

MeNeko ^.^

Skole...

Da var det skole igjen. Jeg er heldivis en av de heldige som begynner klokken 10, så dan kan jeg sove en stund.

Nå i første time, så har "Kost og Livsstil" med Stig. Han pleier alltid å komme tidlig, men i dag har han ikke kommet enda. Hvis han ikke kommer så pleier han å ordne en vikar, men ingen har kommet i dag.

HAR DU TREGE LÆRERE?

MeNeko ^.^

Sanger jeg hører på

Hører du på de samme sangene?

Liker du noen av dem?

 

MeNeko ^.^

Ohio :3

 

God dag/kveld!

Nå sitter jeg på rommet mitt og ser på en anime som heter "Pandora Hearts", og den er veldig bra så langt. Her er en liten innledning:

Oz Vessalius, arvingen til det Vessalius hertugdømmet, har nettopp blitt femten. Hans liv er rikt og sorgløst, og bare formørket av fraværet av far hans. Ved hans seremoni, forandrer alt seg når klokken som var stille i 100 år ringte. Oz kastes i et fengsel kjent som "Abyss", bare for å bli reddet av en "Chain" kjent som Alice, den blodige B-Rabbit. Klarer Oz å avsløre mysteriet bak Alice, avgrunnen og den merkelige organisasjonen kjent som "Pandora"?
Har du sett denne animen før, og hva synes du om den?

MeNeko ^.^

Dinner as usual

En helt vanlig middag med familien sier du? Ja.... Det kan jo gå sin gang.

En familiemiddag hos meg innebærer en god mat, og en haug av festleker ved border, og det er jo kjempegøy. Jeg har egentlig ikke så mye mot det, så lenge jeg ikke må være med selv. Det hele ble sparket i gang med et par omganger med hviskeleken (eller "tuskeleken" som vi kaller det). Etter det ble noen andre helsprøe ting som førstemann under spisebordet. Til slutt ble det så ille at jeg faktisk begynte å rydde av bordet.

Etter den strabasiøse normale middagen, så gikk jeg forsiktig opp på mitt rom for å bli oppdatert på diverse sosiale medier. Helt til min pappa sier at jeg kan sette meg ned med lillebroren min som sitter med sin pc og være sosial. Reaksjonen i hodet mitt ble slik: Sosial med en hjernedød person som sitter og sikler foran en skjerm yeah right. Jeg valgte og ignorere den forespørselen og heller å sette meg opp igjen og spise påskeegget jeg fikk av besta.

 

Hvordan pleier dine lørdagskvelder å være?

MeNeko ^.^

Deilig å starte igjen n_n

Hei

Nå har jeg endelig bestemt meg for å prøve å blogge igjen, og denne gangen blir det mye mere crazy stuff fra min verden! Jeg gleder meg til å dele japanske matlagingsvideoer til dere, og mine resultater etter jeg har prøvd dem. Jeg skal prøve å få gjort det sånn en gang i uken. Det kommer til å bli mye å prøve ut.

Ellers så blir det sikkert litt bilder, inspirasjon, mitt liv, (tegninger), anime og japansk kultur. Er det noe du lurer på, så kan du skrive ditt spørsmål i kommentarfeltet eller sende meg en mail til menekoblogg@gmail.com. Stikk gjerne innom min Tumblr også meneko.tumblr.com.Er det noe du vil jeg skal blogge om, så kan skrive det i kommentarfeltet eller sende en mail.

 

MeNeko ^.^

hits