Any suggestions?

Hei c:

Jeg tenkte å få laget en videoblogg igjen til helgen, og jeg står helt tom for ting jeg kan gjøre i den videobloggen. Derfor spør jeg dere om dere har noen ønsker om hva jeg kan gjøre c: Alle forslagene blir tatt til vurdering, og er det flere jeg liker skriver jeg dem ned og bruker dem en annen gang. Bare pøs på med det du vil se meg gjøre.

Hva vil du se meg gjøre? Fyr løs!!

MeNeko^.^

Ikke undervurder albuene dine XD

Hva synes du om XiaoRishu?

MeNeko^.^

Inspirasjon 2

kimchiloidfan:
commission I did on DA O u O
orgasmic-couture:
?I?m loosing my hope for something so beautiful?

~I live in the world of anime and cute stuff :3 ~

Hva synes du?

MeNeko^.^

Home safe and sound

Hei c:

Da er jeg hjemme igjen etter en kjempefin helg med Renate :3 Hunnene er noe for seg selv kan man sin cx. Det var en rar følelse å komme hjem, og sove for meg selv igjen .-. Jeg var skikkelig trøtt stor deler av oppholdet, så det ble litt søvn på meg XD Nå er det tilbake til hverdagen, og det er tid for skole igjen. ATM befinner jeg meg i klasserommet, og det er matfri ^^

thatsmyfanfiction:
Próxima fic depois de Lovers ;) Catboy

Når jeg kommer hjem i dag, så skal jeg ned til mine fettere. Jeg har også en oppgave i matens kjemi jeg må fortsette på c: Jeg skal også få ryddet rommet mitt, slik at det er pent før jeg reiser til papi på onsdag.

Har du fått hvile i ferien (hvis du har hatt)?

MeNeko^.^

 

Spending the weekend with my crazy dog

Hei c:

Nå til helgen skal til Chihuahua for å hjelpe henne med å passe hundene, og sørge for at hun ikke flipper ut liksom c: Jeg gleder meg masse masse masse masse ^^ Har ikke sett henne på lenge, og jeg har ikke hatt mulighet til å finne på noe med henne de helgene som har vært -.- Jeg kommet til å være borte hele helgen, så ha en fin helg alle sammen :D

Hva skal du til helgen?

MeNeko^.^

Hva vil du lese?

Hei c:

Jeg føler jeg står litt fast på bloggen, og jeg trenger noe å skrive om. Det pleier vanligvis ikke å være et problem, men i dag spør jeg dere om hjelp c: Jeg kan skrive om det meste, og jeg kan også skrive fortellinger og andre tekster. Hvis du vil, så kan du også komme opp med viktige saker eller temaer du vil jeg skal skrive om.

Hva vil du lese på min blogg?

MeNeko^.^

Nom nom nom nom nom nom nom

En liten solstråle. Gnagere er så søte :3 Jeg begynte å le XD

Hva synes du?

MeNeko^.^

 

Strangely addictive

Denne er litt søt 


Jeg er en syk person

 

Hei c:

Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund, er fordi jeg er syk .-. Har høy feber, og kroppen er helt i ubalanse XD Det er 2 uker siden jeg var syk sist O.O (fuck immunforsvaret mitt atm) Føler meg som en strandet hval når jeg først begynner å bevege på meg. Jeg tvangsforet meg med noe frokost i stad, for å få i meg noe annet enn vann ^^ Hadde egentlig planer om at Chihuahua skulle komme bort til meg i dag, men jeg vil ikke ta sjansen på at hun skal bli smittet.

I morgen skal vi egentlig til en proff fotograf og stylist for å ta familiebilde, men jeg orker ikke det hvis jeg er syk. Vil ikke se ut som en halvdød person på et bilde som kommer til å henge i stua.

Når var du syk sist?

MeNeko^.^

Hello there ^^

Hei :D

I dag har jeg endelig fornyet det gamle passet mitt, og jeg har overlevd 2 prøver. Hadde både en stor prøve i norsk og i samfunnsfag. Var sikker på at jeg skulle stryke og dø XD. På begynnelsen av dagen i dag skulle vi gjøre klart bakeriet til kurs i morgen. Norges beste konditor kommer nemlig og skal ha kurs for oss OuO Jeg gleder meg kjempemasse!!! Han skal holde kurs i sjokolade, og klassen vår ble invitert til å være med.

Bilde av en kake jeg lagde i helgen c:

Ellers i dag så langt, så har jeg handlet knapper handlet inn til noe annet som dere får vite i kveld eller i morgen. ^^

Hva slags kurs vil du på i fremtiden?

MeNeko^.^

 

hits