Istaspam

Følg meg på instagram ^^ stitcherboy

MeNeko^.^

Resultatet fra kakekonkurransen

Hei :D

Nå skal jeg fortelle dere hvordan det gikk. Morgenen startet som normalt c: Jeg var fortsatt ganske sliten og følte at jeg ikke hadde stort med energi, så jeg tok meg en pille og dro på skolen. Jeg fikk lov til å lage roser i forveien, så de var klare. Før konkurransen startet var jeg ikke særlig nervøs, men med en gang tiden begynte å gå så kjente jeg det godt. Alt gikk helt fint, helt til jeg skulle ta kaken over på brettet. Bunnen falt ifra hverandre og noe av fyllet datt ut. Da var jeg ganske sikker på at slaget var tapt, men jeg holdt motet oppe og klarte heldigvis å rette det opp ^^

Når marsipanlokket var på, så satt jeg i gang med å lage sjokoladefeene. Sjokoladen stivnet hele tiden, så lærerne måtte løpe frem og tilbake for å smelte den igjen. Det stjal mye av tiden min, men det gikk til slutt. Jeg hjalp også Camilla med å lage rose. Hun visste ikke hvordan, så jeg bestemte meg for å hjelpe henne. Jeg lånte også bort noe av utstyret mitt til Renate. På slutten når jeg skulle sette sammen feene, så satt hjerte i halsen på meg og Matias var vettskremt cx Han så på meg helt siden vi startet XD. Det var ganske scary å sette dem sammen, for det var noe som knakk hele tiden. Kaken ble ferdig til slutt, og jeg var fornøyd.

Resultatet av kaken ^^

Dommerne kom og vurderte dem, men ikke lenge. De sa plutselig at det var en klar vinner der O.O... Da fikk jeg skikkelig vondt i magen og i hodet cx Jeg var skikkelig spent på å få vite om det var meg, men vi fikk ikke vite det før om en halvtime -.- Etter den halvtimen samlet vi oss i salen, og vinneren ble ropt opp. Vinneren ble Marius, som da er meg c: Jeg ble kjempeglad, og stod plutselig med 500kr i hånden og et stort smil på munnen. Det var en fin opplevelse, og jeg vil veldig gjerne være med på noe sånt igjen c:

Har du vært med på noe liknende før?

MeNeko^.^

God timing D:

Hei

Det har seg slik at jeg har blitt syk .-. Mamma og Jonathan var det forrige uke, og jeg håpet for livet at jeg ikke skulle bli smittet. Jeg klarte meg igjennom helgen, men i går kveld sa det pang. Da ble vaskebøtta min beste venn. Jeg som hadde håpet å ikke bli syk :c. Denne uken er egentlig stappet med mye gøy, men det viktigste er at jeg blir frisk til lørdag, for da kommer Renate <3 (http://renatemorell.blogg.no/)

En ide til vinger ^^

I morgen er det kakekonkurranse på skolen, og jeg skal egentlig være med. Det sies at det er en pengepremie. Hvis jeg er mindre syk i morgen, så "doper" jeg meg på piller og drar på skolen. Temaene vi kan velge mellom er valentine, fantasy og vinterland. Ingredienslisten virker spennende, for vi kan nemlig bruke stjernefrukt O.O... Aldri brukt det før, men jeg hadde veldig lyst på det når jeg var liten cx. Kaken bedømmes på både smak og utseende. Temaet jeg har tenkt å gå for er fantasy. Jeg skal lage sjokoladefeer med fine vinger og en del roser ^^

Hva synes du om vingene?

MeNeko^_^

Når noen ord blir for enkle å si...

Hei

I det siste har jeg hatt problemer men å kalle meg selv for ting. Speilet har blitt min største fiende. Det er ikke speilet som har skylden egentlig. Jeg rakker ned på meg selv. Har vel egentlig ingen grunn til det. Jeg har aldri hatt problemer med mobbing, eller hatt haters på bloggen... Skjønner ikke helt hva som skjer med hodet mitt, men jeg forteller meg selv at jeg er feit, stygg og at jeg ikke fortjener å bli likt av noen. Dette får meg til å føle meg helt forferdelig. Hver gang jeg sier det, er det nesten som om det forsvinner en bit av meg selv. Dette er noe svært få vet om meg, for jeg liker ikke å vise at jeg har det vondt.

Dette er noe jeg prøver å endre på. Jeg noterer ned de dagene jeg klarer å ikke si noe sånt til meg selv, og gir meg en klapp på skulderen. Jeg håper jeg vil klare å snu dette. Jeg ønsker ikke å bli sugd ned i det sorte hullet jeg holder på å skape.

Rakker du ned på deg selv?

MeNeko^.^

 

Mistakes will always be made...

Hei

I går publiserte jeg bloggen min på en facebookgruppe, noe som jeg angrer veldig på. Jeg publiserte bloggen og tenkte ikke mere på det. Plutselig kom det opp 2 spesielle kommentarer på bloggen min. Den ene var fra en i familien, og den andre fra foreldrene mine. Han ene i familien er sladret om bloggen min til dem, og pang sa det. Nå er ikke bloggen halvveis skjult for foreldrene mine. Jeg kunne gjort mere for at dette ikke skulle skje, men det tenkte jeg ikke der og da.


Dette har plaget meg i hele dag. Det var ikke meningen at de skulle få vite om den i det hele tatt, men det er jo umulig å holde den hemmelig for alltid. Trodde aldri at dette var måten de skulle få vite om den på. Jeg har kviet meg til å starte dagen i dag. Bloggen er en personlig ting, som jeg skriver om meg og mine tanker og følelser. Burde jo tenkt på alle disse tingene før jeg skrev alle innleggene.

Jeg vurderte å slutte, men jeg tenkte heller at det er bedre å fortsette. Jeg kommer til å skrive som jeg gjør, uansett hvordan utfallet blir. Dette høres sikkert veldig egoistisk ut, men dette er jo min blogg. Det er deilig å gi slipp på følelsene ved å skrive dem som en skildring. Ingen fare for at denne bloggen blit lagt ned c;

Vet foreldrene dine om din blogg?

MeNeko^.^

 

Adele har problemer

Hei c:

Har blitt hekta på de parodiene disse folkene har laget. De er så bra, og denne er en av mine favoritter. Mener ikke å støte noen av dere som er store fans av originalen cx Synes synd på eksen til Adele i denne videoen XD

Hva synes du?

MeNeko^.^

Bilder av fra i dag c:

Unnskyld for at jeg spammer dere med slikt, men jeg ble så fristet til å ta bilder på morgenen i dag. Random liksom. Gadd ikke redigere dem da cx Jeg skal bli modell.Hadde ikke sagt nei hvis jeg fikk et tilbud XD

Får du plutselig en trang til å ta bilder av deg selv?

MeNeko^.^

 

MyFitnessPal

Hei c:

Nå skal jeg endelig klare å bli tynn. Jeg har trent regelmessig en god stund nå, men i det siste har jeg manglet litt motivasjon. Jeg har lest litt rundt på nettet etter tips og motivasjon, og her om dagen fant jeg den plutselig. Det er nemlig en app som heter "MyFitnessPal". Jeg er ikke sikker på om du får den til android. Appen fungerer som en dagbok hvor du registrerer hva du spiser, drikker  og hvor mye du trener. Det hele starter med at du taster inn hvor mye du veier og hvor høy du er. Deretter taster du inn ønsket vekt. Appen vil gi det ditt maksimum inntak av kalorier, og du bare putter inn det du spiser, drikker eller trener i løpet av dagen.

Det er allerede en god del matvarer som er lagt inn, men du kan også legge til dine egne. Det samme gjelder for treningsøvelser. For meg ser appen ut til å fungere veldig fint, og jeg får lyst til å bevege meg. På slutten av hver dag ser du hvor lang tid appen tror det tar før du rekker målet ditt hvis hver dag var den samme.

Har du prøvd en slik app før?

MeNeko^.^

Jeg har en ide ^^

Hei!

Jeg tenkte å å få laget en sånn "A day of my life"-vlogg eller no. Da har jeg tenkt å filme en god del i løpet av dagen, og sette det. Det eneste jeg lurer på, er om det er noe dere ville sett på? Hvis dere vil det, så lager jeg gjerne en slik video c:

Skal jeg?

MeNeko^.^

Hvor ble fritiden min av?

Hei!

Sorry, men denne uken har vært ganske stappet så langt. Jeg har bleket håret to ganger, og det er enda ikke bra nok cx. Det ser ikke ille ut, men jeg vil bleke det en gang til. Jeg har tenkt å vente i to uker før jeg bleker det igjen, i tilfelle jeg roter det til hvis jeg gjør det nå. Sjokolade er også noe av det jeg har brukt tiden min på, fordi vi fikk en stoooooooor oppgave om sjokolade. Temaet var helt greit, og jeg føler jeg har levert en god besvarelse

Har du hatt en stor innlevering denne uken?

MeNeko^.^

hits