Desucon: Cosplay og Japan

Hei c:

Til helgen er det Desucon, og jeg og Renate fikk ordnet billett på mandag ^^ Jeg møter gjerne noen av dere som leser bloggen min, hvis dere ønsker det. Bare let etter en blond gutt i Stitch-kigurumi og rop ut "Neko" eller "Marius", eller bare kom til meg for å hilse. Er ikke sikkert jeg legger merke til det hvis noen roper på meg, så det er nok best hvis dere kommer til meg. Jeg kan se litt lost ut på steder med mange folk :3

Desucons bilde.

Skal du på Desucon?

MeNeko^.^

Bye bye ettervekst!

Hei!

Nå har min kjære gode Renate <3 Tatt vekk etterveksten min :3 Det er godt å ha en kjæreste som skal bli frisør. Hadde aldri turt å gjøre det selv XD Er for dyrt å gå til frisøren, så da får jeg utnytte henne mens jeg kan. Neida :3 Jeg er snill med henne altså.

Bilde: Bleker mr. Blondie 󾮗😎 ER FLINK ✨

Farger du håret ditt selv?

MeNeko^.^

Happy birthday to me :D

Hei!

I dag har jeg bursdag, og jeg er 18 år! Nå er jeg endelig "voksen". Ikke det at det føles slik cx I dag skal jeg feire bursdagen min med familien min og slappe av c:

HVA SKAL DU I DAG?

MeNeko^.^

Update

Hei! :D

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva som har skjedd og hva som skal skje fremover :3 Siden mandag har jeg vært syk, og jeg har lugget i sengen hele tiden. Var tilbake på jobb i dag ihvertfall. Føltes ut som om jeg har vært borte i en evighet.

Nå til helgen reiser jeg til mamma og skal feire bursdagen min på lørdagen. Bursdagen min er faktisk på lørdag også ^^ Da blir jeg 18 år og kan endelig endre på hjem-adressen min til her jeg bor nå. Det skal bli deilig å komme ned på sørlandet igjen. Er litt spent på om de kjenner meg igjen, for pappa kjente meg nesten ikke igjen når han var her på lørdagen. Skal visst ha blitt litt tynnere siden sist.

Flere som har bursdag til helgen?

MeNeko^.^

Helg soon!!

Hei!

Nå er det torsdag, og endelig er det snart helg ^^ I helgen skal jeg inn til byen og shoppe på lørdagen, for da er det markedsdag på Karl Johan. Jeg skal også møte en god venn av meg fra sørlandet som jeg ikke har sett på veldig lenge. Denne helgen blir sikkert kos c:

Hva skal du i helgen?

MeNeko^.^

I need friends!

Hei!

Nå har jeg bodd i Oslo i snart 2 måneder, og jeg har enda ikke begynt å se etter venner. De jeg bor med er snille, men det er ikke mine type folk. De baksnakker meg sometimes. Tenkte jeg kunne starte her og spørre om det er noen av dere som bor i Oslo-området som har lyst til å bli venn med meg. Ikke vær redd for å spørr. Er egentlig ganske sjy og flau når jeg møter nye mennesker, men jeg åpner meg opp etter en liten stund.

Someone who would like to be my friend?

MeNeko^.^

Skumle likheter

Hei! :D

Kjæresten min (Renate) sier jeg har dukkelepper -.- Jeg er jo en voksen gutt (snart ihvertfall) , så det var vel ikke det beste jeg kunne høre :3 Babyface Har en god miks av mammas utseende og pappas utseende, så det er vel der det ligger Hun sendte meg et bilde, og jeg kan vel si at de er ganske like XD Jeg studerte bildet litt mer, også så jeg at det nesten er samme nesa og ansiktsformen. Kanskje jeg kan dra nytte av dette til et cosplay in the future XD

Ser du noen likheter?

Noen forslag til hvem/hva jeg kan cosplaye i fremtiden?

MeNeko^.^

Første lønning

Hei!

I morgen får jeg første lønning som konditorlærling. Gleder meg kjempemasse :3 Lurer på hvor mye jeg får. Sikkert ikke stort. Har jobbet en del overtid da, så da blir det jo litt ekstra. Det skal bli så deilig å endelig få noen penger på konto.

Nå i helgen skal jeg feire min første lønning og kjøpe noen få ting jeg har lyst på og trenger. Har også tenkt å lage misosuppe. Må lage den vegetariske varianten siden jeg er vegeterianer. Har glemt å nevne at jeg har blitt vegeterianer XD Har vært vegeterianer i 1 måned nå.

Er du vegeterianer eller kjenner noen som er det?

MeNeko^.^

Slanketips: GRØNN TE

Hei!

Tenkte jeg skulle dele et av mine slanketips. Jeg har drukket en del grønn te når jeg begynte å trene. Grønn te øker forbrenningen et lite hakk, samtidig som den regulerer apetitten. Jeg liker smaken av grønn te veldig godt, men den kan være litt uvandt hvis du ikke har smakt noe liknende før. Grønn te kan kjøpes i de fleste butikker som selger mat. Jeg kjøper som regel grønn te på asiatiske butikker, slik at jeg er sikker på at jeg får en ordentlig en.

Har du prøvd grønn te før?

MeNeko^.^

Facemask and some tea

Hei!

Sitter her nå etter en lang og hard dag med en kopp te og en avslappende ansiktsmaske. Dagen i dag har for å sidet rett ut vært en drittdag. Når jeg kom jeg fra jobb bestemte jeg meg for å tenke mere positivt og ta en treningsrunde i steden for å bare daffer.

I look a bit doll-like :3 The power of makeup!! Bare si ifra om dere vil ha en tutorial :D

Etter treningen tok jeg en god dusj og tok skjegget mitt. Er så forvirret. Håper dagen i morgen blir bedre. Kan sikkert ikke bli stort værre

Har du trent i dag?

MeNeko^.^

 

hits