Anime anbefaling?

Hei :D

Jeg trenger en ny anime å se på. Har ikke sett på en anime på evigheter. Problemet er det at jeg er litt sær på hva jeg liker. Jeg har sett animer som Loveless, D.Gray-man, Pandora Hearts, Karneval, A Dark Rabbit Has Seven Lives og Black Butler. Jeg er glad i animer som har litt fantasy eller magi i seg, men som ikke er så sukkersøt som magicalgirl-animene.

Any suggestions?

MeNeko^.^

Innkjøp fra i går c:

Hei!

Har ikke fått blogget enda, siden jeg har isolert meg med det nye spillet. Historien er så spennende c:

HAR DU VÆRT HEKTA PÅ ET SPILL I DAG?

MeNeko^.^

Black Butler c:

 

Hei!

Jeg har begynt å se på en ny anime som heter "Black Butler". Jeg har hørt mye om den, så jeg bestemte meg for å se den. De første episodene er litt rare. Serien tar ikke form før i episode 4, men de første 3 episodene er nødvendige hvis du vil forstå mest mulig. Jeg anbefaler animen sterkt, og jeg fraråder deg fra å stoppe med å se den før etter den 4. episoden. Jeg vil ikke si noe om hva den handler om, bare at den er veldig bra og at den kan snu opp ned på hjernen din av og til.

 
Har du sett "Black Butler" før?

MeNeko^.^

Ohio :3

 

God dag/kveld!

Nå sitter jeg på rommet mitt og ser på en anime som heter "Pandora Hearts", og den er veldig bra så langt. Her er en liten innledning:

Oz Vessalius, arvingen til det Vessalius hertugdømmet, har nettopp blitt femten. Hans liv er rikt og sorgløst, og bare formørket av fraværet av far hans. Ved hans seremoni, forandrer alt seg når klokken som var stille i 100 år ringte. Oz kastes i et fengsel kjent som "Abyss", bare for å bli reddet av en "Chain" kjent som Alice, den blodige B-Rabbit. Klarer Oz å avsløre mysteriet bak Alice, avgrunnen og den merkelige organisasjonen kjent som "Pandora"?
Har du sett denne animen før, og hva synes du om den?

MeNeko ^.^

hits