Første lønning

Hei!

I morgen får jeg første lønning som konditorlærling. Gleder meg kjempemasse :3 Lurer på hvor mye jeg får. Sikkert ikke stort. Har jobbet en del overtid da, så da blir det jo litt ekstra. Det skal bli så deilig å endelig få noen penger på konto.

Nå i helgen skal jeg feire min første lønning og kjøpe noen få ting jeg har lyst på og trenger. Har også tenkt å lage misosuppe. Må lage den vegetariske varianten siden jeg er vegeterianer. Har glemt å nevne at jeg har blitt vegeterianer XD Har vært vegeterianer i 1 måned nå.

Er du vegeterianer eller kjenner noen som er det?

MeNeko^.^

oneblogoneworld by Ida
05.09.2013 @ 20:44
Gleder meg til jeg får lønning neste torsdag!

07.09.2013 @ 00:12
Jeg har vært veggis i et halvt år. Er det noe spesielt som har inspirert deg til å bli veggis? ^3^
Elisabeth
07.09.2013 @ 19:15
Gratulerer med første lønning.

Jeg er delvis vegetarianer, om jeg kan si det sånn. Prøver å la være å spise kjøtt så mye som mulig, men jeg spiser det en sjelden gang når jeg har lyst på. Dette er av flere grunner: det faktum at kjøtt kommer fra dyr som har levd, det at produksjon av kjøtt som oftest ikke er miljøvennlig (det går over 15 000 liter vann for at du skal ha 1-2 kg biff på bordet!!) og det at kjøtt ikke er særlig sunt.

Hva gjorde at du bestemte deg for å bli vegetarianer? :)
Neko
08.09.2013 @ 21:41
Elisabeth: Takk takk c:

Miljøvernsministeren er også delvis vegeterianer. Det er jo ganske sprøtt at det er et stort miljøproblem at vi spiser for mye rødt kjøtt.

Føler kanskje jeg burde skrive en lenger forklaring på hvorfor jeg bestemte meg for å bli vegeterianer, men noe er fordi jeg er dyreelsker og en annen grunn har med spiseforestyrrelsen min å gjøre.
Elisabeth
11.09.2013 @ 16:15
Neida, du trenger ikke skrive en lenger forklaring hvis du ikke vil eller orker. Jeg ønsker deg bare lykke til med å være vegetarianer. C:

, Arendal

Jeg er en gutt på 17 år er inspirert av japansk stil(Jeg er vel en sånn Otaku?). Jeg får veldig mye inspirasjon fra min Tumblr og mine venner. På denne blogger blir du villig til å følge meg og mitt liv, og alle de rare tankene som flyr rundt inne i hodet mitt.

hits