Slanketips: GRØNN TE

Hei!

Tenkte jeg skulle dele et av mine slanketips. Jeg har drukket en del grønn te når jeg begynte å trene. Grønn te øker forbrenningen et lite hakk, samtidig som den regulerer apetitten. Jeg liker smaken av grønn te veldig godt, men den kan være litt uvandt hvis du ikke har smakt noe liknende før. Grønn te kan kjøpes i de fleste butikker som selger mat. Jeg kjøper som regel grønn te på asiatiske butikker, slik at jeg er sikker på at jeg får en ordentlig en.

Har du prøvd grønn te før?

MeNeko^.^

idapidapadde
03.09.2013 @ 20:52
Jeg drikker grønn te nesten vær dag :3
Elisabeth
03.09.2013 @ 22:45
Da blir det grønn te på meg i morgen! (Y) Er gøy å høre at du har blitt så motivert til å trene. Me too, hihi. Treningen går bra, men jeg er dessverre dårligere når det gjelder å spise sunt ehe.

Det var godt å høre fra deg igjen også C: Må innrømme at jeg ikke har vært så mye på nett i det siste, og dermed har jeg ikke fått sjekket andres blogger som jeg pleide å gjøre. Har savna det. X) i skrivende stund skriver jeg på mobilen, og da er det lett å skrive feil. Men har sjekket at jeg ikke skrev bloggadressen min feil denne gangen, haha.

Ha en fin kveld/dag du også! :D
Rainbow Attack
04.09.2013 @ 00:08
Yepp! Drikker nesten BARE grønn te ja ;-)
cicoto
04.09.2013 @ 15:45
Nam :) Det er den eneste teen jeg liker :)

, Arendal

Jeg er en gutt på 17 år er inspirert av japansk stil(Jeg er vel en sånn Otaku?). Jeg får veldig mye inspirasjon fra min Tumblr og mine venner. På denne blogger blir du villig til å følge meg og mitt liv, og alle de rare tankene som flyr rundt inne i hodet mitt.

hits