Flyttet og klar for å starte!!

Hei! :D

Da har det vært en stund siden sist. Nettet hos mamma er enda ikke i orden, så det har ikke vært så lett å blogge. Vi har vel vært uten nett hos mamma i snart en og en halv måned. .Det er rart hvor avhengig man blir av internett egentlig. For et to år siden hadde vi ikke internett hos mamma en gang, men samfunnet i dag krever vel at alle må/bør ha internett siden det er så mye som kan ordnes lett på nettet.

Over til noe annet, Nå har jeg ordnet meg hybel og lærlingeplass som konditor i Oslo, og jeg hadde første helgen på hybelen nå. Det er deilig å kjenne at alt er på stell og at det ikke er stort mer å bekymre seg over. Jeg kan skrive et eget innlegg om hybelen og der jeg bor hvis dere ønsker det. Skal vel klare å lage en slags roomtour også. Ta gjerne kontakt hvis du bor i Oslo og vil møte meg! Har ingen venner i Oslo så...

Har du flyttet for deg selv enda?

MeNeko^.^

Hedda i Japan
08.07.2013 @ 07:19
Gratulerer med flytting!:) haaper du trives i Oslo! Hvor ligger hybelen din?:)
Neko
08.07.2013 @ 11:25
Hedda i Japan: Tusen takk! :D Jeg trivees veldig godt så langt ihvertfall.
Hybelen ligger mellom Storo og Nydalen. Heter Othilie Tonningsvei der jeg bor.c:

, Arendal

Jeg er en gutt på 17 år er inspirert av japansk stil(Jeg er vel en sånn Otaku?). Jeg får veldig mye inspirasjon fra min Tumblr og mine venner. På denne blogger blir du villig til å følge meg og mitt liv, og alle de rare tankene som flyr rundt inne i hodet mitt.

hits