Dådyr DEL 3!!!

 !!DEL 1!!                     !!DEL2!!                       !!DEL3!!             !!SISTE DEL!!

Denne dagen var en helt annen dag. Jeg dro opp hit av en spesiell grunn. Det var denne dagen det skulle skje. Alt var planlagt, og ingen visste hvor jeg befant meg. Jeg la igjen en lapp hjemme hvor det stod at jeg gikk meg en tur, og at det tar en stund før jeg var tilbake.

Kvelden før hadde foreldrene mine snakket med meg om problemet mitt. Jeg har hatt problemer med meg selv og vekten min helt siden jeg var liten, og jeg bestemte meg for å gjøre noe mere med det på videregående. Jeg så på kjendiser, modeller og bloggere som var tynne.

Det var en spesiell blogg som jeg fulgte. Eieren av bloggen hadde samme navn som meg, og han hadde et par kilo ekstra han også. Plutselig ble han veldig tynn. Han hadde pleid å skrive om at han hadde trent og slikt, men aldri hva han spiste. En dag svarte han på et spørsmål fra en av leserne hans som lurte på hvorfor han hadde blitt så tynn. Han svarte med at det var spiseforstyrrelser. Jeg fikk sjokk, og jeg sluttet å lese bloggen hans.

 

For å påvirke vekten min begynte jeg å trene, men jeg ble aldri fornøyd med resultatene. Det hele gikk for sakte, og jeg var for desperat. Jeg husket plutselig på hva han bloggeren hadde gjort for å bli tynnere, så jeg kuttet konsekvent ned på matinntaket mitt. Frokost og lunsj ble fjernet for godt, og jeg spiste ikke så mye ellers heller. Jeg passet på å få i meg vitaminer og nok vann slik at kroppen min ikke forandret seg så mye. Jeg hadde nemlig lest at hårkvaliteten blir mye dårligere hvis man ikke får i seg de næringsstoffene man trenger, og at det ofte er et synlig tegn på at noen har en spiseforstyrrelse.

Min mammas ADHD ? piller var også noe jeg brukte for å spise mindre. Hun har hele tiden klaget på at hun mister matlysten av de pillene, og jeg så på de pille som en gylden mulighet til å holde sulten borte.  Det lå alltid et brett slengende rundt et sted hvis man lette etter dem. Hun hadde ikke oversikten på hvor de var hen, så jeg tenkte hun ikke ville merke det.

Kiloene raste av meg, og jeg ble stadig tynnere. Jeg var så stolt over meg selv og resultatet jeg fikk. Jeg hadde jo endelig klart å bli tynn nok. Like tynn som alle de modellene, kjendisene og bloggerne man ser rundt forbi på nettet.  Det eneste som jeg ikke er stolt over, var at jeg gjorde dette på helt feil måte. Jeg hadde utviklet anorexia, og jeg var fullt klar over at dette kom til å gå galt hvis dette ikke stoppet førdet var for sent.

MeNeko^.^

 

Yeruki
20.05.2013 @ 21:54
:o

Du er veldig flink til å skrive!
Kawari
20.05.2013 @ 23:05
._. eni mæ yeruki, leste nættopp del 1 og 2 ^^ kjæmpebra!:3
Fade Away
20.05.2013 @ 23:16
Du er så fantastisk flink til å skrive ^-^<3

Håper at du fortsetter med det ^-^
Neko
21.05.2013 @ 21:55
Fade Away: Tusen takk :3 Har en våt drøm om å skrive en bok en gang cx Nå er den siste delen av fortellingen lagt ut også c: Håper du liker den like mye :D
Neko
21.05.2013 @ 21:56
Ijimekko: Tusen takk! ^^ Nå er den siste delen av fortellingen lagt ut også c: Håper du liker den like mye :D
Kawari
22.05.2013 @ 22:35
ukki ska sjækk den ut :3

, Arendal

Jeg er en gutt på 17 år er inspirert av japansk stil(Jeg er vel en sånn Otaku?). Jeg får veldig mye inspirasjon fra min Tumblr og mine venner. På denne blogger blir du villig til å følge meg og mitt liv, og alle de rare tankene som flyr rundt inne i hodet mitt.

hits